Wat moet er in mijn e-book?

8 november 2018 1 Door Marìs

Wat moet er in mijn e-book? Vorige week konden jullie lezen hoe het in oktober gegaan is met mijn spaarplan. Deze week wil ik graag van jullie weten wat jullie in mijn e-book terug zouden willen zien?

Wat moet er in mijn e-book?

Wat moet er in mijn e-book? Dat is wat ik graag van jullie wil weten. Nu zal ik eerst even vertellen waar dat e-book dan over gaat en waarom dat er nu aan komt. Dan beginnen we eigenlijk bij jaren geleden. Ik wil al járen lang altijd al eens een boek schrijven. Maar ik wist nooit waar dat boek dan over moest gaan. En nu wel!

Ik blog nu natuurlijk al een tijdje over geld, dus werd mij vrij snel duidelijk dat ik een boek wil schrijven over geld. Maar dan, dat is nogal breed gezegd. En het moet natuurlijk wel iets zijn waar meerdere mensen interesse in hebben, want het is natuurlijk wel de bedoeling dat het een beetje gaat verkopen!

Aangezien ik nu eventjes 6 maanden eruit ben op mijn werk, is dit hét perfecte moment om in alle rust een boek te gaan schrijven. Helemaal nu me steeds meer duidelijk word wat ik erin wil hebben. Ik wil namelijk allerlei trucks om goed te sparen combineren.

Er komt natuurlijk in; een korte intro, mijn verleden met geld (hoe ik ermee ben opgevoed enz.) maar ook alles wat ik veranderd heb in mijn leven/ doen en laten om te komen waar ik nu ben. En hoe simpel het eigenlijk is om dat te doen.

Dit even in het kort gezegd. Wat voor toevoegingen kan ik doen om het nog interessanter te maken? Wat zouden jullie graag in zo’n boek terug willen lezen? Laat het weten in de reacties! Ik moet nog beginnen aan het grootste deel, dus ik kan het er nog allemaal in verwerken. Alle ideeën zijn welkom, dan kijk ik wat ik ervan kan gebruiken (wat bij het boek past)!