Wat wil jij anders zien?

Wat wil jij anders zien?

20 januari 2021 2 Door Marìs

Vandaag vraag ik aan jullie; Wat wil jij anders zien? En dan bedoel ik natuurlijk qua jouw financiën.

Wat wil jij anders zien

Wat wil jij anders zien?

We hebben allemaal wel dingen die we anders zouden willen, daarom vraag ik jullie vandaag; Wat wil jij anders zien? Dit gaat puur over dingen op financieel gebied van jezelf. Waarmee ik bedoel; zou je bijvoorbeeld willen dat je hypotheek lager is, of juist je huur, zodat je meer over houdt om voor een koophuis te sparen?

Leestip: Verdien ook makkelijk online geld!

Of zou jij graag minder gemeentebelasting willen betalen, omdat je dat veel te duur vind op dit moment. Of zou je willen dat je gratis lid kunt zijn van je favoriete koor door het doen van een tegenprestatie. Je kunt het zo gek niet bedenken, alles is mogelijk. Als jij nou gewoon eens bedenkt wat jij het liefste zou willen, dan ben ik heel benieuwd naar wat iedereen zou gaan zeggen.

Zelf zou ik bijvoorbeeld heel graag willen dat verbouwen goedkoper was, zodat ik nu al klaar geweest was en mijn huis plus de tuin af. Of dat ik dat in elk geval dit jaar in zijn geheel kan afronden. Maar wat ook op mijn wensenlijstje staat is de lening van de verbouwing wegwerken én een lagere hypotheek. Wat dan ook nog ideaal zou zijn, was als de autoverzekering nog een stukje goedkoper zou zijn, bijvoorbeeld de helft of zo.

Daarnaast zou ik ook wel meer geld willen beleggen en investeren, zodat ik meer vermogen kan opbouwen. Maar dan wel als in totaal meer geld zou ontvangen. Want voor nu wil ik mijn huidige bedragen die deze maand zijn ingegaan namelijk niet aanpassen.

Ik denk dat we allemaal wel eens op deze manier fantaseren toch? Ik ben heel benieuwd naar de dingen waar jij als eerste aan denkt bij het lezen van dit artikel en de dingen die ik nu opnoem. Dus laat het achter in de reacties!

Leestip: 5 tips voor gezonde financiën!

Wat zou jij anders willen zien?

Wat wil jij anders zien