33 alweer!

33 alweer!

18 oktober 2021 13 Door Marìs

33 alweer! Vandaag ben ik alweer 33 jaar geworden. Het klinkt zo cliché, maar het is zo waar; de tijd vliegt! Naarmate je ouder wordt, lijkt de tijd ook steeds sneller voorbij te gaan. Ik vertel jullie wat ik vandaag ga doen.

33 alweer

33 alweer!

33 alweer! Ik ben vandaag 33 jaar geworden, om 10 voor 6 vanmorgen om precies te zijn. Dit jaar vier ik mijn verjaardag helaas nog niet op Gran Canaria. Eigenlijk zou ik dat vorig jaar gedaan hebben, maar dat ging niet door vanwege Corona. Inmiddels staat dat pas weer op de planning voor 2023. In 2007 vierde ik mijn verjaardag ook ooit eens in Side, Turkije. Daar was ik toen met een vriendin en haar moeder. En ik vond het heerlijk dat het toen zulk mooi warm weer was.

Leestip: Hou het niet bij 1 inkomstenbron!

Ik heb altijd al eens de wens gehad om mijn verjaardag op Gran Canaria te vieren, en 3 jaar terug kwam het daar voor het eerst van. Heerlijk! Gezellig mijn verjaardag vieren met mijn vriendinnen daar. Tig keer gefeliciteerd worden door iedereen, want ze worden er helemaal enthousiast van als je jarig bent. Dat is hier veel belangrijker dan in Nederland. Dus ook als ze je niet echt kennen krijg je knuffels en zoenen. Daar was ik zo verbaasd over, maar tegelijkertijd werd ik daar zó enorm blij van. Eindelijk had ik het gevoel dat andere mensen mijn verjaardag nét zo belangrijk vonden, als dat mijn verjaardag voor mij is. Ik hecht daar namelijk wel veel waarde aan.

Ik heb altijd veel zin in mijn verjaardag en ondanks dat ik nu helaas weer niet op Gran Canaria ben, ga ik er wel een leuke dag van maken. Helaas moet ik ook alweer terug naar huis vandaag, maar als nog blijven we in elk geval hier in de omgeving nog lekker lunchen. Maar nu terug naar mijn verjaardag!

Wat ga ik doen?

Wat ik vandaag ga doen? In elk geval mijn spullen weer inpakken, want de vakantie zit er alweer op. Saai!! Maar daarnaast blijf ik hier in de omgeving nog lekker lunchen met mijn moeder en oma en ook gaan wij in de avond nog samen uit eten.

Leestip: Dit deed ik vorig jaar op mijn verjaardag!

Wat zou jouw ideale verjaardag zijn? Met wie en waar zou je dat het liefste vieren? En wat zou je het liefste gaan doen op die dag?