34 alweer!

34 alweer!

18 oktober 2022 6 Door Marìs

34 alweer! Vandaag ben ik alweer 34 geworden. De tijd vliegt! Naarmate je ouder wordt, lijkt de tijd steeds sneller voorbij te gaan. Nog even en ik ben alweer 35 😉 Ik vertel jullie wat ik vandaag ga doen.

34 alweer

34 alweer!

34 alweer, tijd om weer een verjaardag te vieren vandaag! Ik vind het altijd leuk om jarig te zijn, daar maak ik graag een bijzondere dag van. Je bent ten slotte maar 1x per jaar jarig, dus dan mag je jezelf best trakteren op een leuke dag. Toen ik nog in loondienst werkte, zorgde ik er altijd voor dat ik vrij was op mijn verjaardag. Echt een aanrader!

Leestip: 33 alweer! Lees hoe mijn verjaardag vorig jaar was!

Als ik in Nederland ben vind ik het altijd een beetje lastig om te bedenken wat ik nu weer eens kan gaan doen. Ook omdat je nooit ver van tevoren weet wat het weer die dag gaat doen. Het is ten slotte oktober. Dus herfst. Deze keer besloot ik eens om niet alleen iets leuks te gaan doen op mijn verjaardag zelf, maar om er meerdere leuke dagen achter elkaar van te maken. Want dit jaar was ik niet op vakantie, zoals vorig jaar.

Zo ben ik het weekend al uit eten geweest in Barneveld, omdat ik daar vlakbij een leuk evenement bezocht waaraan mensen uit mijn zanggroep meededen. Maandagochtend wilde ik eerst gaan zwemmen met mijn moeder, om vervolgens naar Weesp te gaan. Maar vlak voor het weekend kreeg ik ineens een mail van het zwembad dat er geen zwemmen zou zijn vanwege de herfstvakantie. Geld kregen we retour. Lekker lullig dus, want we hadden ons erop verheugd en anders had ik in Groningen wel een hotel uitgezocht mét zwembad.
Vandaag is het een dagje Groningen geworden. Al vroeg op de ochtend zijn we richting Groningen vertrokken, om daar ook op tijd in de ochtend aan te komen.

Ik koos voor Groningen omdat ik mijn nieuwe diploma hier moest ophalen, met mijn juiste achternaam erop. Want DUO zit in Groningen. De andere optie was om het per aangetekende post op te sturen en te ontvangen, maar dan moet ik natuurlijk betalen. Ophalen is gratis! Dus waarom dan niet gewoon een verjaardagsuitje ervan maken? Groningen is een leuke stad!

Na mijn diploma opgehaald te hebben, zijn we de stad in gegaan om lekker te lunchen, bij ons hotel in te checken en te shoppen. Ik heb nog een nieuwe agendavulling nodig voor 2023, dus daar ga ik naar op zoek. Ook gaan we natuurlijk nog ergens een gebakje eten en in de avond ook lekker uit eten om vervolgens te gaan slapen in ons hotel. Morgenochtend volgt dan nog een lekker hotel-ontbijtje en gaan we weer naar huis. Om onze spullen te droppen en dan nog een leuke dag te hebben, waarover ik in een ander artikel zal vertellen!

Als het goed is ben ik volgend jaar wel weer op vakantie met mijn verjaardag! Daar verheug ik mij nu al enorm op.

Leestip: Meer bezoekers op je blog met Pinterest! (sept 2018 geschreven)

Ga jij ook altijd wat leuks doen op je verjaardag? Bijvoorbeeld uit eten, of een dagje weg?

34 alweer