Dit kreeg ik voor kerst 2021

Dit kreeg ik voor kerst 2021

26 december 2021 5 Door Marìs

Vandaag lezen jullie mijn artikel; Dit kreeg ik voor kerst 2021. In dit artikel vertel ik jullie wat ik allemaal gekregen heb dit jaar voor kerst.

Dit kreeg ik voor kerst 2021

Dit kreeg ik voor kerst 2021

Vandaag lezen jullie; Dit kreeg ik voor kerst 2021. De kerst is voor mij inmiddels voorbij. Officieel is het vandaag natuurlijk pas tweede kerstdag, dus voor iedereen die vandaag ook nog kerst viert; geniet ervan!

Leestip: Je kunt bol bonnen ontvangen!

Mijn kerst start altijd op 24 december, want dan vieren mijn moeder en ik altijd samen kerst. Omdat het vrijdag was, hoefde ik niet te werken en mijn moeder had vrij genomen omdat ik dat gevraagd had. Zo konden we gezellig samen de hele dag leuk maken. In de ochtend gingen we gezellig naar mijn oma toe, om vervolgens thuis te lunchen. Na de lunch pakten we onze kerstcadeaus uit onder het genot van een kopje thee en kerstchocolaatjes. Daarna gingen we gourmetten met mijn Spaanse kerstmuziek als afspeellijst, en we hadden nog een klein toetje toe. Tot slot sloten we de avond gezellig af door ‘Kerst met de familie Meiland’ te kijken. Altijd lachen!

We hebben er dus samen een hele gezellige dag van gemaakt en hebben ook beiden genoten van deze leuke dag. Ook zijn we beiden erg blij met onze gekregen cadeaus. Tussen het openen van de cadeaus en het gourmetten door liepen we nog even naar de supermarkt om de hoek om een van de gekregen cadeaus in de wisselen voor geld (kraskalenders). Zo hadden we meteen een korte wandeling en ik wachtte netjes buiten tot mijn moeder klaar was bij de infobalie.

In onderstaand stukje van mijn artikel link ik alle artikelen die verkrijgbaar zijn via bol. Wanneer iemand iets koopt via een van deze links, ontvang ik daar een kleine vergoeding voor. Het maakt niet uit wat er gekocht wordt, mits mensen het niet retour sturen, bedankt bol mij door mij een kleine vergoeding te geven. Jij betaald hiervoor geen extra geld! Het is puur een bedankje van bol aan mij voor het doorsturen van een klant.

De cadeaus die ik ontving

2 boeken van Suzanne Vermeer. Midwinter was het boek dat ik als eerste uitpakte. Mijn moeder en ik sparen samen de boeken van Suzanne Vermeer, omdat we ze beiden graag lezen. Zelf geef ik de boeken altijd aan mijn moeder nadat ik ze gelezen heb. Zo heeft zij straks uiteindelijk de hele serie compleet. Als tweede boek pakte ik Nachtvorst uit.

Ook is er 1 cadeau wat we altijd beiden graag krijgen en dat is de December kraskalender. Ik kreeg van mijn moeder zowel een paar kalenders van 5 euro, als van 10 euro. Inmiddels hebben we afgesproken dat we geen kalenders meer doen van 5 euro, omdat je dan vaak een gratis lot wint en dan tig keer naar de winkel heen en weer moet. Bij de kalender van 10 euro kun je alleen maar geld winnen, dus dat is gewoon 1x innen en klaar.

Verder had ik ook een nieuwe Ventilator gevraagd, omdat mijn oude eind van de zomer kapot gegaan is. En die kreeg ik gelukkig ook! Scheelt mij zelf weer een nieuwe kopen. Dus ik ben hier écht heel erg blij mee. Ik denk wel het meest blije van alles, want ik gebruik hem vaak!

Mijn moeder en ik gebruiken eens in de zoveel tijd ook Oorkaarsen. Hiermee maak je je oren schoon. Door de kaars erin te zetten en op te laten branden tot de streep, trilt oorsmeer los. Zo komt het in je oorschelp terecht en kun je het weghalen met een Oorsmeer schepje. Ik had al zo’n schepje, maar wilde graag nog een tweede hebben, dan kan er 1 boven liggen en 1 beneden. Je kunt deze namelijk gewoon gebruiken in plaats van een wattenstaafje, dit schepje is beter voor je oren, omdat je het met een staafje vaak juist terug je oor in duwt.

Een invulboek wat Het kleine dingen boek heet, had ik ook op mijn lijstje staan. Dit is een leuk boek wat je 3 jaar lang kunt invullen. Je hebt per seizoen 60 vragen te beantwoorden. Je kunt dus helemaal zelf weten wanneer je die vragen invult en of je in 1x 60 vragen wilt invullen of dat je er soms gewoon een paar beantwoord. Door het in te vullen wordt je je meer bewust van welke kleine dingen je blij wordt.

Nu ik inmiddels 6 vitaminepillen per dag slik (vitamine c, d, e, zink, selenium en magnesium) vond ik het tijd worden voor een Pillendoosje. Dit is een doosje waar je voor 2 weken je pillen in kunt stoppen, de bakjes zijn goed ruim, wat erg handig is voor op vakantie. Elke dag van de week is een los bakje die weer in een soort doorzichtig doosje zit. Het deed mij een beetje denken aan een klein ehbo koffertje. Hoewel de omschrijving zegt dat dit voor 1 week is en 2 compartimenten heeft, kan het heel gemakkelijk voor 2 weken gebruikt worden. Dit is het enige doosje met in het Nederlands de dagen van de week erop, wel zo fijn! Want in het Engels gooi ik dinsdag en donderdag altijd door elkaar, dus ik wilde geen Engels erop hebben staan. Spaans had natuurlijk wel gemogen wat mij betreft 😉

Tot slot kreeg ik ook nog de 2 kerstnummers van de Donald Duck, de Donald Duck kerstspecial en een Donald Duck pocket met als titel; Klaar met kerst! In totaal heb ik 100 euro gekregen met kerst, deels omdat ik het geld van mensen kreeg, deels omdat ik geld won met de kraskalenders. Ook heb ik inmiddels alweer bijna een zegelboekje vol van de grote blauwe supermarkt, dus die wisselen we binnenkort ook in.

Leestip: Jij kunt ook makkelijk wat extra geld verdienen!

Als jullie aan cadeautjes doen, wat heb jij dan gekregen deze kerst? Als je niet aan cadeautjes doet; wat was jouw favoriete moment van deze kerst? Mijn favoriete momenten waren het openmaken van de cadeautjes en zien hoe blij mijn moeder was met die van haar en het gourmetten.

Dit kreeg ik voor kerst 2021