Goedkope kerstversiering

Goedkope kerstversiering

13 december 2020 6 Door Marìs

Vandaag vertel ik jullie over goedkope kerstversiering. Kerstversiering in je huis aanbrengen hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn.

Goedkope kerstversiering

Goedkope kerstversiering

Vandaag vertel ik jullie hoe je goedkope kerstversiering kunt gebruiken om je huis kerstproof te maken. Heb je nog geen boom, of heb je normaal altijd een echte boom en wil je nu geld besparen? Je hebt geen boom nodig om je huis gezellig te maken! De meeste mensen (wanneer je niet nét op jezelf woont) hebben al kerstversiering in huis. Zoals slingers en ballen en lampjes.

Leestip: Er is extra geld onderweg!

Eigenlijk kun je daar ook heel gemakkelijk je huis gezellig mee maken. Lampjes kun je ook bij je raam hangen, of aan een haak die al in je plafond zit en aan de andere kant bij je gordijnrails vastmaken. Er zijn tal van manieren te bedenken hoe je dit kunt vastmaken, desnoods door er ook touw aan te pas te laten komen. Dat is namelijk wat ik dit jaar doe.

Ik heb standaard een kleine kerstboom die al versierd is in de kast staan. Die komt vanaf de grond gezien ongeveer tot aan mijn heupen. Dat is dus zo neergezet, ideaal! Maar daarnaast zet ik normaal gesproken ook nog mijn kerstdorp op het dressoir. Omdat een paar maanden terug mijn schilderij aan plakschroef van de muur gevallen was, stond deze al die tijd nog op mijn dressoir en kon ik dus geen kerstdorp neerzetten. Inmiddels is mijn schilderij vandaag opgehangen, op 12 december en heb ik geen zin meer, om voor die 2 weken nu nog mijn dorp helemaal op te bouwen. Maar ik wil het ook niet kaal laten!

Dus verzon ik alternatieven. Zo pakte ik een vaas uit de kast en vulde deze met kerstballen en lapjes. Dit had ik allemaal al in huis en staat super gezellig op mijn dressoir! Ook pakte ik nog een slinger van de kerstboom (2 kleuren), deze draaide ik in elkaar en legde ik op de rand van mijn dressoir. Super gezellig! Op mijn tv meubel deed ik dit altijd al, maar dit jaar dus ook op mijn dressoir. Verder heb ik ook nog een kerstschaal gevuld met kerstballen van verschillende formaten, deze staat normaal op de salontafel, maar dit jaar ook op het dressoir. Daarnaast heb ik ook de kerstman die ik al had gewoon los (wel op zijn slee) op het dressoir gezet en zo ontstond er toch een leuk geheel.

Dit zijn dus allemaal dingen waarmee je je huis ‘gratis’ (want je hebt er ooit al voor betaald) gezellig kunt maken zonder dat het je uren aan werk kost. Je hoeft geen nieuwe dingen te kopen om je huis gezellig te maken. Zoek je nou wel écht goedkope kerstversiering omdat je nog dingen wilt kopen. Kijk dan bijvoorbeeld eens bij de prijsvechter winkels. Of als je nog spullen nodig hebt voor volgend jaar kerst, kijk dan in de uitverkoop! Zelf heb ik jaren lang elk jaar steeds weer wat erbij gekocht. Daarom heb ik nu een mooie hoeveelheid versiering. Dit jaar kocht ik voor het eerst geen kerstspullen.

Leestip: Kosten kerstcadeaus 2020!

Hoe heb jij jouw huis versierd deze kerst?

Goedkope kerstversiering