Kosten kerstcadeaus 2020

Kosten kerstcadeaus 2020

4 november 2020 13 Door Marìs

Vandaag deel ik met jullie kosten kerstcadeaus 2020. Mijn kerstcadeaus koop ik altijd al op tijd. Zo ook dit jaar.

kosten kerstcadeaus 2020

Kosten kerstcadeaus 2020

Vandaag deel ik met jullie mijn kosten kerstcadeaus 2020. De eerste kerstcadeaus die ik kocht voor 2020 kwamen bij The Body Shop vandaan. Deze bestelde ik online, want er zit helaas geen winkel bij mij in de buurt. Ik had 10 euro aan kortingbonnen, waardoor ik uiteindelijk 33,50 euro afrekende voor 3 verschillende dingen. Een grote pot dagcrème van haar merk, en 2 tubes handcrème een kleine en een grote. Dat was dus een mooi begin.

Leestip: Mijn kerstcadeaus 2019!

Daarna deed ik een bestelling bij bol. Want dat doe ik eigenlijk elk jaar. Zo ook dit jaar, want ik kocht er weer een paar boeken van Suzanne Vermeer. En bestelde tegelijk ook wat dingen voor mezelf/ mijn moeder omdat ze daarnaar gevraagd had. Maar de kosten voor de kerstcadeaus van deze bestelling waren 39,93 euro. Ik moest nog 1 ander ding bestellen via bol, maar daar heb ik mee gewacht. Dit omdat ik hoopte dat ik nog een of meer kortingsbonnen bij elkaar kon sparen.

Tot slot bestelde ik dus nog eenmaal een cadeau via bol, dat was iets wat mijn moeder had opgegeven. Zij wil namelijk graag haar telefoonfoto’s op usb kunnen zetten, zodat ze het vanaf daar op haar harde schijf kan zetten. Dus bestelde ik zo’n usb voor haar. Deze kostte 59,65, maar omdat ik kortingsbonnen had, ging daar nog 20 euro vanaf. Uiteindelijk betaalde ik dus 39,65 euro. En ook kocht ik in de winkel een december kraskalender van 5 euro.

Dat maakt dat de uitgaven voor kerstcadeaus voor mijn moeder dit jaar 118,08 euro in totaal was. Een net bedrag vind ik zelf. Hiervoor heb ik leuke dingen kunnen kopen, waar zij ook allemaal blij mee gaat zijn. Ik zat namelijk in mijn hoofd met 100 a 120 euro als budget. Dus daar ben ik keurig binnen gebleven. En daar ben ik blij om.

Tegelijk met de kerstcadeaus kocht ik tevens nog wat dingen voor mezelf, maar die kosten heb ik uit dit artikel weggelaten. Dit betaalde ik van mijn salaris. Zo kocht ik een knikkerzak voor mezelf, om de rummikub stenen in te bewaren, want de andere knikkerzak was slap en scheurde uit tijdens de vakantie. Tevens kocht ik weer een kersttrui voor mezelf. Vorig jaar kocht ik er ook eentje, maar ik wil er in totaal graag 3 hebben, zodat ik kan afwisselen. 3 dagen dezelfde trui aan is ook een beetje vies. En tot slot kocht ik ook nog een nieuwe agenda vulling voor 2021.

Hierdoor heb ik nu alles wat ik nog moest of wilde kopen in huis, zonder de deur uit te zijn geweest, want daar voelde ik dit jaar niet zoveel behoefte voor. Gezien de omstandigheden 😉 Dus daarom bestelde ik dit jaar álles, behalve de kraskalender, online. Het laatste bestelde ik dus eind oktober/ begin november, in dat weekend. Zo wist ik zeker dat alles ruim op tijd in huis zou zijn en ik doe mijn aankopen niet pas vlak voor de kerst (of vlak voor sint), zoals de post altijd vraagt. En wat ook hard nodig is, want ik zie altijd de brievenbus pakjes voorbij komen op het werk, die pak ik zelf in en in december zijn dat er altijd idioot veel. Dat zal dit jaar alleen nog maar meer worden denk ik. Dus wel zo fijn als dat een beetje verdeeld wordt over een paar maanden/ weken.

Leestip: Kosten kerstcadeaus 2019!

Ben jij al begonnen met inkopen doen? Doe jij ze dit jaar ook extra op tijd? Ik begin zelf altijd in oktober al met aankopen doen. Zo verdeel ik de kosten namelijk ook.

Dit artikel bevat affiliate links. Indien je iets koopt via een link, krijg ik daar een vergoeding voor. Jij betaald gewoon de normale prijs. Mocht je iets kopen via een van mijn links; heel erg bedankt! Zo kan ik voor jullie blijven bloggen.

kosten kerstcadeaus 2020