Happy 2021!

Happy 2021!

1 januari 2021 5 Door Marìs

Vandaag deel ik met jullie mijn artikel; Happy 2021! Want het is inmiddels dan eindelijk 2021 geworden. Dat nare vervelende jaar hebben we achter ons gelaten en we hopen allemaal op een mooier 2021.

Happy 2021!

Happy 2021!

Vandaag wens ik jullie een; Happy 2021! 2020 was een raar dubbel jaar. Financieel gezien was het echt een heel mooi jaar en ben ik nog steeds blij met mijn allereerste auto die ik dat jaar onverwacht kocht. Ook in huis werd er vorig jaar weer flink geklust en zijn er weer de nodige dingen gedaan waar ik blij van word.

Leestip: Happy 2020!

Maar toen kwam dat rotvirus ook ons land binnen en kwamen er allerlei dingen stil te liggen. Wel heb ik het hieraan te danken dat mijn contract bij de post verlengd werd met weer een jaar extra. Ook daar werd ik dus erg blij van! Want daardoor kan ik voorlopig nog lekker blijven werken (en verwacht ik ook komend jaar, eind maart, weer een jaar verlengd te worden) en dus ook lekker te sparen.

En dat sparen daar word ik er wel érg blij van. Ik kan hierdoor zoveel bereiken op financieel gebied. Ook mijn blog maakte vorig jaar de nodige groei door en ik hoop dit door te kunnen zetten in 2021. Wanneer ik minimaal 200 euro per maand hiermee verdien, kan ik de kwaliteit nog verder verbeteren door een dag minder te gaan werken bij de post, waardoor ik nog meer tijd in mijn artikelen en blogs kan steken. Daar verheug ik mij enorm op, want ik heb er alle vertrouwen in dat dit gewoon lukt!

Helaas liepen de verdiensten van de kliksites en de smaaktesten dit jaar wel terug door corona, maar omdat mijn blog groeide, werd dit deels wel weer gecompenseerd.

Ook verraste ik afgelopen jaar mijn lieve Canarische vriendinnetjes een paar keer, door ze een kaartje te sturen, en de laatste keer zat daar ook een gelukspoppetje bij. Zij hebben het niet gemakkelijk in deze tijden en kunnen daarom wel flink wat extra geluk gebruiken. Ik mis ze onwijs en hoop dat ze snel weer helemaal aan het werk kunnen en dat we elkaar weer kunnen zien en knuffelen.

2021

Ook volgend jaar wil ik ze af en toe blijven verrassen, gewoon omdat hun reacties zo lief en leuk zijn! Helaas zie ik ze in 2021 nog niet. Maar we zullen sowieso contact blijven houden via social media en kaartjes.

Verder start voor mij maandag een belangrijke periode. Dit heeft te maken met ‘Doel 2021’ waarover ik jullie een deze weken meer zal vertellen. Ik vind het erg spannend en voel me ook al een tijdje onrustig hierdoor. Maar met het eindresultaat voor ogen, is het me dat wel waard.

Qua verbouwen hopen we alles ín huis af te krijgen in 2021. Voor alsnog ziet het ernaar uit dat dit wel moet gaan lukken (met de offertes die we nu al gekregen hebben). Dus we gaan ervoor!

Binnenkort zien jullie op mijn visionboard die ik begin januari ga maken al mijn doelen.

Leestip: Extra aflossen op de hypotheek, tips!

Wat zijn jouw plannen voor 2021?

Happy 2021!