Happy 2020!

1 januari 2020 1 Door Marìs

Happy 2020! Het is zo ver! Het is 1 januari 2020 en het jaar 2019 is echt voorbij gevlogen! En gelukkig maar, want ik heb al een hele tijd onwijs veel zin in 2020!

Happy 2020!

Happy 2020! Bij deze wens ik jullie allemaal een heel gelukkig en gezond 2020 toe! Vandaag wil ik kort terugblikken op het jaar 2019 en ik vertel jullie mijn gedachtes over 2020.

Leestip: Doel extra inkomsten 2020!

2019 was een mooi jaar. Eind 2018 werd het echt relevant dat ik zou gaan verhuizen en begon de zoektocht. In 2019 bezochten we diverse huizen. Begin van het jaar kwam er zó weinig nieuws online dat ik me af vroeg of het ooit zou gaan lukken. Maar in maart kwam daar ineens mijn nieuwe huis op Funda te staan. Zwaar verwaarloosd, maar ik moest en zou hem bezichtigen, want de locatie was perfect en de ruimte in huis ook. Ik deed een bod, afgewezen. Maar anderhalve week later ging ineens de telefoon met de vraag of het bod nog geldig was, want de vorige mensen hadden zich teruggetrokken, yes!

Toen begon het circus van verbouwen, maar dat gedeelte hebben jullie uitgebreid mee kunnen krijgen in de diaries en overige artikelen die ik geplaatst heb. Ik ben nog elke dag heel dankbaar voor dat ik dit huis nu heb, het is hier zoveel fijner wonen dan waar ik hiervoor woonde!

In maart belde ik ook mijn oude teamcoach op, om te vragen of ik terug kon komen, want mijn half jaar verplicht uit dienst moeten zat erop. Helaas was er geen plek. Maar begin mei werd ik ineens vroeg in de ochtend gebeld, of ik langs kon komen op een andere locatie, want daar zaten ze omhoog dus hij dacht meteen aan mij. En vroeg of dat haalbaar was voor mij. Het was wel wat verder weg, maar gelukkig wel haalbaar! En zo kwam het dat ik weer opnieuw in dienst kwam bij de post. En ook weer veel nieuwe mensen leerde kennen.

Leestip: 1200 euro sparen voor 20 juni 2020 doe ik zo!

verder

Verder groeide mijn blog een heel stuk verder én mijn kliksite-inkomsten deden hetzelfde. Dat maakte mij beiden heel erg blij! Want mijn streven is om dit beiden steeds verder te laten groeien.

Ook op Facebook deelde ik steeds een update over de verhuizing en daarna verbouwing en mijn lieve Canarische vriendinnetje volgde dat op de voet. Daardoor voelde het ook of ze een stuk dichterbij was en daar werd ik ook blij van. Want ik vind het alles behalve leuk om haar te moeten missen.

2020!

Zo mooi als 2019 was (de dieptepunten noem ik natuurlijk niet op, ik focus me op het positieve!), zo gaat 2020 nóg mooier worden!

Ik wil het huis zo ver mogelijk af krijgen qua verbouwen, dat is het doel wat ik voor oktober 2020 wil bereiken.

Op financieel gebied ga ik weer een grote sprong vooruit nemen, dat konden jullie al lezen in het artikel over mijn spaardoelen voor 2020.

Leestip: Mijn spaardoelen van 2020!

Verder heb ik voor de eerste helft van het jaar eigenlijk geen grote speciale doelen op het oog. Behalve wat ik al genoemd heb.

Tot slot sluit ik mijn jaar dan af met een heerlijke vakantie op Gran Canaria waar ik dan eindelijk mijn lieve vriendinnetje weer kan zien en knuffelen. En dus een paar weken heerlijk kan genieten en kletsen en lachen. Daar verheug ik me nu al onwijs veel op.

En dan zijn we vervolgens alweer aanbeland bij de feestdagen. Zo snel kan het jaar gaan 😉

Wat zijn jouw doelen die je gaat doen/ wilt bereiken in 2020?