Happy 2022!

Happy 2022!

1 januari 2022 2 Door Marìs

Bij deze wens ik jullie een Happy 2022!! Want eindelijk is dan het nieuwe jaar begonnen. Best grappig om te bedenken dat dit artikel online komt, als iedereen nog ligt te slapen.

Happy 2022

Happy 2022

Via deze weg wil ik jullie allemaal een happy 2022 wensen! Het is best grappig om te bedenken dat dit artikel online komt als iedereen nog zijn feestroes ligt uit te slapen. Want ik heb mijn artikel gewoon netjes om 6 uur ’s ochtends ingepland. Maar wie weet zijn er ook nog mensen die nog niet zijn gaan slapen, of iemand die wel vroeg wakker is. Dan is het leuk om alvast iets te kunnen lezen.

Leestip: Ontspanning inplannen!

Mijn oud en nieuw was gezellig. Samen met mijn moeder at ik diverse hapjes als avondeten, evenals een soort voorgerechtje. Daarnaast hadden we natuurlijk ook oliebollen als snack. En mijn moeder appelflappen, want daar is ze dol op. Ik stond vrijdagochtend al vroeg op, ook al hoefde ik niet te werken. Dit deed ik zodat ik ook extra vroeg moe zou worden. Om 19:30 uur ging ik naar bed om vervolgens om 22:30 uur weer mijn wekker af te laten gaan om op te staan.

Daarna zette ik The Masked Singer aan, want dit vinden wij beiden een erg leuk programma. Het begon om 22:00 uur, maar ik startte hem natuurlijk gewoon vanaf het begin. Ook hierbij hadden wij lekkere hapjes en oliebollen. Uiteraard wensten wij elkaar om 00:00 uur gelukkig nieuwjaar (The Masked Singer stond even op pauze) om daarna ons programma weer verder af te kijken. Maar voordat wij weer verder gingen kijken keken we natuurlijk wel nog even naar het siervuurwerk. Want dat vind ik toch altijd mooi om te zien. Ondanks dat het niet mag, wordt het toch wel afgestoken. Dus ik maakte foto’s zoals altijd.

Daarna zijn we lekker naar bed gegaan om deze ochtend, 1 januari gewoon zonder wekker wakker te worden. Ik vind het altijd lekker om te zien wanneer ik uit mezelf wakker wordt. Aankomende dinsdag ben ik lekker weer een dagje vrij en de komende dagen ga ik mij als eerste richten op het maken van mijn nieuwe visionboard. Deze zal ik binnenkort natuurlijk weer met jullie delen en toelichten wat erop staat, maar niet nadat ik eerst mijn visionboard van 2021 nog een keer met jullie zal delen.

Morgen kunnen jullie lezen welke dingen van mijn visionboard wel en niet zijn uitgekomen, wellicht zitten er ook dingen op die inmiddels mijn doel niet meer zijn, of waarvan het doel is aangepast. Want in een jaar tijd kan er natuurlijk heel veel gebeuren. Ook voor het nieuwe jaar heb ik weer genoeg doelen die ik graag zou willen bereiken. Zowel op persoonlijk vlak als op ‘zakelijk’ gebied (met mijn blogs).

Rest mij niks anders dan jullie een heel fijn 2022 te wensen, vol geluk, gezondheid en momenten waarop je je hart kunt volgen. Want het leven is fijn als je je hart kunt volgen en leuke dingen kunt doen. Hopelijk kunnen we allemaal snel weer ons normale leven oppakken!

Leestip: Grip op je geld, regels!

Hoe was jullie jaarwisseling?

Happy 2022