Hoeveel gaf ik uit op Texel?

Hoeveel gaf ik uit op Texel?

25 mei 2022 4 Door Marìs

Vandaag geef ik jullie antwoord op de vraag die ik mezelf stelde; Hoeveel gaf ik uit op Texel? Want inmiddels ben ik weer terug van mijn weekje vakantie op het mooie Texel.

Hoeveel gaf ik uit op Texel

Hoeveel gaf ik uit op Texel?

Vandaag geef ik jullie antwoord op de vraag; hoeveel gaf ik uit op Texel? Want van tevoren gaf ik mezelf een budget op diverse vlakken. Dit was op 3 gebieden namelijk; kleding, souvenirs en eten. Nu kan ik al gelijk met de deur in huis vallen, souvenirs heb ik niet gekocht. Of jawel, 1 ding als je dat een souvenir wilt noemen; een zonnebril koker. Met een print van Texel erop. Deze kostte 12,95 euro. Ik kocht hem omdat mijn huidige koker kapot begint te gaan.

Leestip: Mijn afscheid van de post!

We hebben uiteraard wel souvenirs gekocht, maar die kocht mijn moeder voor diverse mensen en ik hielp met uitzoeken. Alleen al het helpen met uitzoeken vind ik leuk om te doen, omdat je dan echt kunt kijken; wat past bij wie. Want iedereen voor wie zij iets meenam, die ken ik ook. Dus dan is het makkelijk uitzoeken.

Aan eten gaf ik natuurlijk wel geld uit. Want we waren nou eenmaal met zijn 3en en soms betaalde de een, soms de ander, soms ik. Daarom ontkom je niet aan, want je zult toch echt moeten eten 😉 En dat vind ik ook helemaal niet erg. Ik geniet er altijd extra van om op vakantie het eten te betalen. Je eet toch weer heel anders dan thuis. Echt een traktatie vind ik het altijd. Vooral omdat we ook gewoon lekker steeds uit eten gaan. Heerlijk!

Dan komen we aan bij het kopje kleding. Ook hiervoor gaf ik behoorlijk wat geld uit, want ik zag echt veel leuke dingen. Deze dingen had ik ook echt nodig, zo is mijn kast nu weer wat meer gevuld. Ik had bijvoorbeeld bijna geen dikke truien/ vesten. Op vakantie scoorde ik alleen al daarvan 3 items. Zo ook de zomer shirtjes met korte mouw. Ik had er 4 van. Waarvan er al 2 eigenlijk écht niet meer kunnen. Ik kocht er 5 bij. Nog steeds te weinig, maar al een heel stuk meer in de goede richting! Dit soort shirtjes draag ik namelijk het hele jaar door. In de winter onder mijn vest of trui, in de zomer gewoon zo.

Vanwege mijn werk had ik ook wat suffe t-shirts die ik dan op werkdagen aan had. Dus ik redde me wel. Maar mijn kledingkast is drastisch toe aan een make-over! En daar heb ik nu een mooie start mee gemaakt.

Maar terug naar het onderwerp. Ik had dus 665 euro tot mijn beschikking voor deze vakantie, alles bij elkaar opgeteld. Daarvan heb ik nu nog 115 euro over. Dit geld heb ik apart gehouden, want hiervan wil ik nog meer zomer shirtjes gaan kopen. Alleen weet ik nog even niet zo goed waar. In totaal heb ik dus 550 euro uitgegeven.

Op Texel had je bijvoorbeeld heel veel leuke plaatselijke winkeltjes die niet tot een keten behoren. Ik vind het altijd het leukste om daar te shoppen. Dus als jullie nog tips hebben voor leuke plaatselijke winkels die leuke zomershirts verkopen (korte mouw, niet tot halverwege je bovenarm, maar tot nét over je schouder), dan hoor ik het graag! Wie weet kan ik dat combineren met een dagje een stad of dorpje bezoeken voor mijn derde blog. Morgen lezen jullie een artikel over het totaalbedrag dat we uitgaven op vakantie (per dag en over de hele week).

Leestip: Hoeveel is er nog over van de 40.000 euro?!

Hoe staan jullie tegenover geld uitgeven op vakantie? Geef jij graag geld uit zodat je maximaal kunt genieten? Zonder te overdrijven. Of hou je je als nog aan een heel strak budget? En heb je nog tips voor leuke plaatselijke kledingwinkels?

Hoeveel gaf ik uit op Texel