Hoeveel geld heb ik meegenomen op vakantie in 2022

Hoeveel geld heb ik meegenomen op vakantie in 2022

18 mei 2022 3 Door Marìs

Hoeveel geld heb ik meegenomen op vakantie in 2022 naar Texel? Vandaag vertel ik jullie precies hoeveel geld ik meegenomen heb op vakantie. Mijn pinpas blijft altijd thuis. Behalve deze keer.

Hoeveel geld heb ik meegenomen op vakantie in 2022

Hoeveel geld heb ik meegenomen op vakantie in 2022?

Vandaag lezen jullie; hoeveel geld heb ik meegenomen op vakantie in 2022? Want dit jaar ging ik een week op vakantie naar Texel. Wederom met mijn moeder en oma samen in een vakantiehuisje. Deze keer was het geen huisje van Landal, maar van Roompot.

Leestip: Ongemerkt zoveel mogelijk geld sparen!

Ook nam ik deze keer voor het eerst wél mijn pinpas mee op vakantie. Dit kwam omdat ik nog borg terug kreeg en dit werd terug gepind op mijn rekening. Daarom moest ik dus mijn pinpas meenemen. En daarnaast had ik dus weer gewoon contant geld mee op vakantie met diverse doelen.

Zo nam ik 150 euro mee waarmee ik dan diverse keren de boodschappen, de warme broodjes of het avondeten kon betalen. En los daarvan had ik ook 300 euro te besteden voor kleding. Daarnaast had ik nog 150 euro te besteden voor enkellaarsjes, maar daar ging ik niet specifiek naar op zoek. Tot slot had ik dan ook nog 65 euro te besteden voor souvenirs, dat was de borg die ik terug gepind kreeg.

Alles bij elkaar opgeteld had ik dus 665 euro te besteden op vakantie. Bovengenoemde bedragen waren de bedragen zoals ik ze in eerste instantie verdeeld had. Wat betreft de uitjes die wij op het eiland ondernamen, daarvoor gebruikte ik gewoon mijn uitjes budget. Uitjes zijn ten slotte uitjes, of je ze nou op vakantie onderneemt, of vanuit huis, dat maakt wat mij betreft niet uit. En hiervoor geldt ook; soms betaald de een, soms de ander. Dit wordt niet evenredig verdeeld. Meestal betaald degene die het meeste te besteden heeft het vaakste. Wij zijn alle 3 niet zo lastig in geven en ontvangen.

Wij waren een week op Texel en hebben er erg van genoten. Gelukkig hadden we ook het zonnetje meegenomen, dus dat was dubbel en dwars genieten. Wij houden echt van uiteenlopende dingen van; uit eten gaan tot shoppen, tot diverse uitjes ondernemen of gewoon lekker een stuk wandelen. Een van de dingen die we bezochten was het jutters museum. Erg leuk om te zien wat je allemaal kan vinden op het strand!

Leestip: Extra geld verdienen voor je vakantie doe je zo!

Hoeveel geld nam of neem jij dit jaar mee op vakantie om te besteden?

Hoeveel geld heb ik meegenomen op vakantie in 2022