Jarig!

18 oktober 2018 6 Door Marìs

Jarig! Vorige week konden jullie mijn artikel over geld aantrekken lezen. Deze week schrijf ik over mijn verjaardag!

Jarig

Vandaag ben ik jarig. Nu ben ik momenteel nog lekker op vakantie, maar helaas ga ik morgen alweer naar huis. Heel maf om dit te schrijven, want nu ik dit schrijf is het pas 27 augustus, maar nu heb ik bijna 2 weken vrij, dus werk ik lekker vooruit! Zo komt tijdens mijn vakantie alles gewoon automatisch online en hoef ik er niet naar om te kijken. Tot ik weer thuis ben dan 😉

Maar vandaag ben ik dus jarig, 30 jaar ben ik geworden. Dus nu begint het echte leven (zeggen ze!). Ik vind dit ook een hele mooie leeftijd om nu ook in een grotere woning te gaan wonen ipv een flatje. Echt een woning voor de toekomst. Dat zal binnenkort wel gaan gebeuren.

Als ik nu terug kijk op hoe mijn leven verlopen is was dat soms nogal turbulent geweest. Ik heb nu het gevoel dat ik pas echt in rustiger vaarwater terecht gekomen ben. En dat voelt heerlijk! Want daar was ook wel echt hard aan toe. Het voelt ook als een heerlijk vooruitzicht om straks echt mijn eigen huisje te hebben. Daar heb ik nu oprecht al zoveel zin in! En ik heb er ook alweer zoveel zin in om weer extra te gaan aflossen op het nieuwe huis!

Wat ik vandaag precies ga doen dat weet ik nog niet, behalve dat ik het met de meiden daar ga vieren (2 Canarische vriendinnen). En natuurlijk met mijn moeder. Ik denk dat we overdag even lekker naar het strand gaan, of eind van de middag, even gewoon lekker een wandeling maken. Want morgen gaan we alweer terug naar huis. Gelukkig wel pas in de avond, dus we hebben nog de hele dag om lekker te relaxen en nog even van de zon te genieten!

Maar voor nu; ga ik even vieren dat ik 30 ben!!! En thuis doe ik dat nog een paar keer over 😉

Vinden jullie 30 ook een mooie en bijzondere leeftijd? Ik wel! Mooi rond getal en ze zeggen ten slotte dat het leven begint bij 30 😉 En hoe vier(de) jij je 30e verjaardag?