Jarig!

Jarig! Vorige week konden jullie mijn artikel over geld aantrekken lezen. Deze week schrijf ik over mijn verjaardag!

Jarig

Jarig

Vandaag ben ik jarig. Nu ben ik momenteel nog lekker op vakantie, maar helaas ga ik morgen alweer naar huis. Heel maf om dit te schrijven, want nu ik dit schrijf is het pas 27 augustus, maar nu heb ik bijna 2 weken vrij, dus werk ik lekker vooruit! Zo komt tijdens mijn vakantie alles gewoon automatisch online en hoef ik er niet naar om te kijken. Tot ik weer thuis ben dan šŸ˜‰

Maar vandaag ben ik dus jarig, 30 jaar ben ik geworden. Dus nu begint het echte leven (zeggen ze!). Ik vind dit ook een hele mooie leeftijd om nu ook in een grotere woning te gaan wonen ipv een flatje. Echt een woning voor de toekomst. Dat zal binnenkort wel gaan gebeuren.

Als ik nu terug kijk op hoe mijn leven verlopen is was dat soms nogal turbulent geweest. Ik heb nu het gevoel dat ik pas echt in rustiger vaarwater terecht gekomen ben. En dat voelt heerlijk! Want daar was ook wel echt hard aan toe. Het voelt ook als een heerlijk vooruitzicht om straks echt mijn eigen huisje te hebben. Daar heb ik nu oprecht al zoveel zin in! En ik heb er ook alweer zoveel zin in om weer extra te gaan aflossen op het nieuwe huis!

Wat ik vandaag precies ga doen dat weet ik nog niet, behalve dat ik het met de meiden daar ga vieren (2 Canarische vriendinnen). En natuurlijk met mijn moeder. Ik denk dat we overdag even lekker naar het strand gaan, of eind van de middag, even gewoon lekker een wandeling maken. Want morgen gaan we alweer terug naar huis. Gelukkig wel pas in de avond, dus we hebben nog de hele dag om lekker te relaxen en nog even van de zon te genieten!

Maar voor nu; ga ik even vieren dat ik 30 ben!!! En thuis doe ik dat nog een paar keer over šŸ˜‰

Vinden jullie 30 ook een mooie en bijzondere leeftijd? Ik wel! Mooi rond getal en ze zeggen ten slotte dat het leven begint bij 30 šŸ˜‰ En hoe vier(de) jij je 30e verjaardag?

5 thoughts on “Jarig!”

 1. Nog gefeliciteerd met je verjaardag!
  Ik word over 2 jaar 30. Eigenlijk hoop ik dat ik dan ook samen met mijn vriend van ons appartement naar een mooier huis kan verhuizen.
  Heb je een leuke dag (en vakantie) gehad?

  1. Dankje! Dat hoop ik ook voor je, maar dat komt vast wel goed. Dan hebben jullie nog even de tijd om ervoor te sparen!
   Leuk dat je het vraagt! Ja, ik heb een top vakantie gehad. Was heel fijn om mijn vriendinnen weer te zien en er was 1 heel vervelend persoon die andere mensen en personeel steeds belachelijk zat te maken. Dus kon ik de meiden ook mooi even steunen, daar waren ze oprecht heel blij mee. Op een dag moest een van mijn 2 vriendinnen de zwembadbar afsluiten en toen zat dat vervelende mens er weer. Dus zij had zoiets van; blijf ajb nog even zitten tot ik klaar ben! Wat we toen ook deden en waar ze oprecht enorm blij om was.
   En toen ik jarig was, was het ook een hele leuke dag, ik ben door zoveel mensen gefeliciteerd daar en ik was tegelijk met iemand jarig die daar ook werkt, (die ik nog niet kende) zij werd 28. Dus we hebben elkaar nog gefeliciteerd. En mijn vriendinnen hebben me plat geknuffeld die dag en een heel lief kaartje gegeven samen aan mij. En bij het afscheid werd ik ook weer plat geknuffeld. Was wel erg emotioneel toen, maar ze riepen gelijk; niet huilen, je komt gewoon terug!! Weer enorm gelachen ook tijdens de vakantie. Dus ik heb weer een paar hele mooie herinneringen erbij! <3 <3 <3

    1. Nee ze kunnen bijna niet tegelijk vrij krijgen, verdienen eigenlijk (te) weinig voor vakantie en hebben zelf ook een gezin. De kosten zijn daar zo anders dan in Nederland. Op een eiland wonen is natuurlijk ook een stuk duurder dan op het vaste land, want bijna alles moet geĆÆmporteerd worden waardoor het ook weer duurder wordt. Maar wie weet ooit, als de kinderen ouder zijn/ het huis uit zijn šŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *