Geld aantrekken

11 oktober 2018 6 Door Marìs

Geld aantrekken. Vorige week konden jullie lezen hoe het in september met mijn spaarplan ging. Deze week kunnen jullie lezen hoe ik bezig ben met geld aantrekken.

Geld aantrekken

Geld aantrekken. Dat wil iedereen wel. Vandaag ga ik jullie precies vertellen hoe ik dit doe. Want sinds ik onderstaande dingen weet, ben ik daar natuurlijk mee aan de slag gegaan. En geloof het of niet, maar voor mij werkt het!

Ik zal jullie als eerste vertellen waar ik mijn geld mee verdien. Ik werk bij de post, waar ik een contract heb van op dit moment nog 6 uur (op moment dat jullie dit lezen, zou vandaag mijn laatste werkdag zijn, half april kom ik weer terug!). Alle overuren die ik draai worden ook uitbetaald. Alleen werkt dat zo dat de overuren van september in oktober uitbetaald worden. Dus voor mij is het elke maand weer spannend hoeveel ik precies ga verdienen.

Verder heb ik nog inkomsten van lossen opdrachten, mijn blog, spaarsites, waar ik al eens over schreef. Een maandelijkse bijdrage van mijn oma voor leuke dingen te doen en smaaktesten. O ja en nog van spullen die ik verkoop als ik ze niet meer gebruik, maar dat is natuurlijk niet op maandelijkse basis.

Aan het begin van de maand schrijf ik altijd op hoeveel extra geld ik wil binnenhalen. Ik splits dit meestal in hoeveel overuren ik wil draaien en hoeveel inkomsten ik via ‘overig’ nog binnen wil halen. Sinds ik dit doe merk ik echt dat mijn inkomsten ook serieus gestegen zijn. Ik schreef al eens een artikel over de wet van de aantrekkingskracht. Daar heeft ook dit artikel weer mee te maken.

Terug naar het onderwerp

Mijn tips voor jullie om ervoor te zorgen dat dit ook voor jou gaat werken, die deel ik vandaag met jullie. Misschien vind je het onzin, klik dan gewoon maar weg. Maar wellicht vind je het wel gewoon interessant en dan raad ik je zeker aan om dit ook toe te gaan passen in jouw leven.

Een paar simpele regels van de wet zijn; wees dankbaar, onderneem positieve acties en denk aan wat je wél wilt en hebt. Je kunt alles bereiken zo lang je er maar in gelooft. De wet houdt zich niet aan tijd, dus heb geduld en blijf vertrouwen houden.
Wanneer je denkt dat het niet werkt, dan blokkeer je het waarschijnlijk op de een of andere manier. Probeer je voor te stellen dat wat je wilt bereiken al zo ver is. Je hebt het al bereikt. Hoe voelt dat? Hou dat gevoel dagelijks vast. Gun andere mensen ook gun geluk/ bezit.

Meer geld aantrekken

Als je acties erop wijzen dat jij geen geld hebt, dan zal dat ook altijd zo blijven. Dus heb jij je roodstand aan staan? Dan wijst dat erop dat jij een tekort verwacht. Dat is dus al een actie die blokkeert dat je meer geld gaat bezitten.
Betaal je rekeningen met dankbaarheid. Wees dankbaar voor hetgeen je ervoor terug krijgt, dan komt het geld vanzelf weer bij je terug. Zodra je gaat checken of je al iets naar je toe trekt verliest de wet zijn kracht, doe dat dus niet! Zo geef je namelijk aan dat je er niet in gelooft.

Mensen weten vaak wel wat ze willen maar ondernemen geen actie, of ze durven het niet te zeggen. Maar spreek het eens uit, dan komt het sneller op je pad, dan trek je het aan. Wie weet zegt de persoon met wie je het erover hebt dan wel dat hij/ zij iemand kent waar jij iets aan hebt. Of heeft diegene iets gehoord of gelezen waar jij iets aan hebt.

HOE is de taak van het universum, laat dat dus los, dat is niet belangrijk. Het komt vanzelf naar je toe. Als de tijd daar is. Wees geduldig, want verandering heeft tijd nodig. Dat gebeurt niet in 1 dagje of in 1 week.

Geld is energie

Geld is energie, en energie raakt nooit op, dat transformeert alleen. Vertrouw er dus op dat geld er altijd voor jou zal zijn. Wat je geeft krijg je terug, dit geldt voor je gedrag, maar ook voor geld. Wat je uitgeeft komt ook altijd vanzelf weer bij je terug (tenzij je het blokkeert).

De gedachte dat je geld tekort hebt om je rekeningen te betalen en om jezelf te betalen is een beperkende gedachte, waarmee je nog meer tekorten creëert. Door het vertrouwen te ontwikkelen dat geld er altijd voor jou zal zijn geef je een hele krachtige boodschap af aan het universum. Daarom zeggen de Amerikanen ook altijd ‘pay yourself first’, ofterwijl ‘betaal eerst jezelf’. Ook daar schreef ik al eens een artikel over, die kunnen jullie volgende week vrijdag lezen!

Je zegt hiermee namelijk ook dat jij het waard bent om geld te ontvangen. Woorden alleen brengen geen transformatie te weeg, je moet het echt voelen en erin geloven. en ernaar leven/ handelen. Wanneer je geld aantrekt in je leven, zorg er dan voor dat je geen angst voelt. Zodra je angst gaat voelen raak je het namelijk ook weer kwijt, omdat angst een beperkende gedachte met zich mee brengt. Leer dus om overvloed toe te laten in je leven. En als iemand jou trakteert, neem dat dan met liefde aan. Wees dankbaar voor alles wat je al hebt in je leven, vanuit daar komt er ruimte om meer toe te kunnen laten in je leven.

Schrijf je dromen en doelen op. En wees duidelijk in wat je precies wilt. Als iets niet helemaal gaat zoals jij wilt, zeg dan tegen je zelf ‘dit is nou eenmaal zo. Ik vertrouw erop dat er vanuit hier iets mooiers ontstaat’. Acceptatie verlaagt de weerstand en maakt ruimte voor meer van hetgeen je wilt aantrekken.

Gedachtes/ acties die geld aantrekken

Betaal eerst jezelf, dus eerst dat geld naar je spaarrekening voordat je rekeningen gaat betalen! Schrijf eens op wat je wilt verdienen deze maand, dan weet het universum hoeveel het bij je moet brengen. Let op; het moet wel ergens op gebaseerd zijn en voelen als een eerste logische stap.

Ik heb altijd genoeg geld. Geld zal er altijd zijn voor mij. Ik ben rijk en ik ben dankbaar voor alles wat het leven mij elke dag geeft. Altijd heb ik, op het juiste moment het juiste ontvangen. Ik ontvang geld op de meest vreugdevolle manieren en het is leuk om veel geld te hebben.

Het is ook leuk om geld uit te geven en om mooie dingen te doen met geld. Ik geniet van geld. Ik ben een geldmagneet. Geld komt altijd op de meest onverwachte manieren naar mij toe. Ik verwacht geld, ik verdien heel veel geld en ik ben het waard om veel geld te hebben. Het is makkelijk om geld aan te trekken en het voelt goed om geld te hebben. Geld komt net zo makkelijk mijn leven binnen als water en zuurstof, het is er altijd voor mij. Ik kan heel goed met geld omgaan. Ik kan iedere maand geld sparen. Geld stapelt zich op, geld is overal en ik hou van de vrijheid die geld me geeft.

Ik denk dat dit voorlopig wel genoeg is toch? Je moet natuurlijk wel gewoon serieus blijven kijken naar hoeveel geld er binnen komt en hoeveel eruit gaat en zelf logisch blijven nadenken of je nog ergens op kunt besparen. Maar dit helpt je wel om jezelf positiever te gaan voelen over geld en om geld ook echt leuk te gaan vinden.

Geloof jij dat dit werkt, dat je hiermee meer geld kunt aantrekken? Als je de daarbij behorende goede acties uitvoert? Of vind je het maar onzin?