Jouw favoriete vakantie

Jouw favoriete vakantie

17 oktober 2023 2 Door Marìs

Hoe ziet jouw favoriete vakantie eruit? Dat vroeg ik mij eigenlijk af. Jullie weten van mij al dat ik dol ben op Gran Canaria.

Jouw favoriete vakantie

Jouw favoriete vakantie

Nu ben ik eigenlijk heel benieuwd; hoe ziet jouw favoriete vakantie eruit? Moet dat een bepaalde bestemming zijn? Of alleen een bepaald weertype? En wie moeten daarbij aanwezig zijn? Hoe heb jij het liefst je eten op vakantie? Stel je dit alles voor zonder dat je rekening hoeft te houden met budget en of je het geld ervoor hebt of niet. Hoe ziet jouw droomvakantie er dan uit?

Leestip: Goedkoop je verjaardag vieren (geschreven in 2018!)

Zelf heb ik weinig nieuwe dromen op vakantiegebied. Wel nog allerlei reizen die me leuk lijken om te doen. Zoals bijvoorbeeld de Harry Potter reis naar Londen. Maar als ik momenteel mijn droomvakantie zou moeten omschrijven, zonder rekening te hoeven houden met budget. Dan mag je mij morgen laten vertrekken naar de Canarische eilanden voor eilandhoppen op alle 8 de eilanden. Dat is iets wat ik heel graag samen met mijn moeder wil gaan doen.

Een tijdje terug heb ik hiervoor al alles uitgezocht; in welke accommodaties we dan zullen gaan verblijven, welke excursies ik wil doen, of wat ik wil zien buiten excursies om. Hoe lang we op elk eiland zullen verblijven en de manier waarop we ons zullen verplaatsen van eiland tot eiland. Hoeveel tijd we in totaal weg zullen zijn. Maar ook op welke volgorde we de eilanden zullen gaan bezoeken. Omdat het 8 eilanden betreft kost dit natuurlijk ook flink wat geld. Dus daar gaan we hard voor sparen. Mijn moeder gaat per januari met vervroegd pensioen, dus vrij krijgen van werk daar hebben we niks meer mee te maken.

Droomreis

Het lijkt me echt een hele gave reis, zo mooi om gewoon achter elkaar al die eilanden te bezoeken, maar natuurlijk ook intensief, omdat je héél veel gaat zien in korte tijd. Maar dit is wel ook dé perfecte reis om de eilanden écht met elkaar te kunnen vergelijken. Elk eiland heeft zijn mooie dingen, maar ik ben benieuwd of er uiteindelijk 1 eiland echt uit gaat springen voor mij. Puur qua natuur gezien. Want Gran Canaria zal natuurlijk altijd mijn favoriete eiland blijven omdat ik daar al zo lang kom. En omdat mijn vriendinnen daar wonen. Maar toch voel ik ook nieuwsgierigheid naar de andere eilanden.

Wanneer we deze droomreis zullen gaan maken, is nog niet bekend. Dat is echt afhankelijk van wanneer we beiden het geld bij elkaar hebben. Want zo wel mijn moeder, als ik zullen hiervoor goed moeten sparen. En tussendoor zitten we ook niet stil, we blijven lekker op vakantie gaan.

Soms droom ik alvast weg en stel ik me voor dat we heerlijk lang op de Canarische eilanden zullen verblijven. En zelf alleen al van het idee kan ik énorm genieten. Gewoon om zo lang onder de vriendelijke mensen te zijn, in een fijn klimaat te verblijven en om allemaal moois te gaan zien. Daar verheug ik mij nu al heel erg op. En daarin ben ik niet de enige 😉 Mijn moeder moest even aan het idee wennen om zoveel rond te reizen tijdens 1 vakantie, maar inmiddels verheugt ook zij zich er heel erg op. Des te leuker dat we dat samen kunnen delen!

Leestip: Eilandtips gevraagd!

Hoe ziet jouw droomreis eruit? Of jouw favoriete vakantie? Als het liever zo noemt 😉 Het kan iets zijn waar je vaak heen gaat, waar je heel graag nog eens terug wilt, of gewoon iets wat je heel gaaf lijkt om te doen/ bezoeken! Waar verblijf je? Wat eet je? enz!

Jouw favoriete vakantie