Mijn kerstcadeaus van 2022

Mijn kerstcadeaus van 2022

27 december 2022 0 Door Marìs

Vandaag deel ik met jullie mijn kerstcadeaus van 2022. In dit artikel lees je precies wat ik gekregen heb. Dit artikel bevat affiliate links. Hiermee verdien ik een klein beetje geld als jullie via mijn links iets kopen, maar het kost jullie geen extra geld!

Mijn kerstcadeaus van 2022

Mijn kerstcadeaus van 2022

Vandaag laat ik jullie mijn kerstcadeaus van 2022 zien. Ik heb er flink wat gekregen, omdat mijn moeder ook airmiles inwisselde voor bonnen van bol. Ze had er zoveel dat ze daardoor wat dingen ‘gratis’ kon bestellen. Ik ben erg blij met al mijn cadeaus, en zij is ook erg blij met alles wat zij van mij gekregen heeft!

Leestip: Belangrijkste geldles van 2022!

Om te beginnen mijn kraskalenders. Geen idee waar die gekocht zijn, deze zijn op alle punten te koop waar ze loterij loten verkopen. Dit product ga ik dan ook niet linken, maar is wel altijd mijn nummer 1 cadeau, dus hier ben ik altijd erg blij mee! Ook geef ik mijn moeder altijd december kraskalenders cadeau. Dan gaan we gezellig samen krassen. Dit jaar won ik 35 euro en zij 20 euro. Dit nemen we mee naar ons uitje ‘3e kerstdag’. Mijn moeder is dan nog een dag vrij en we gaan dan samen iets leuks doen, dus dat geld is voor de lunch.

Ook ontving ik producten van The Body Shop. Deze ga ik ook niet linken, maar je kunt ze natuurlijk wel zelf opzoeken wanneer je interesse hebt! Ik ontving 2x een coconut Shower Cream. En ook 2x een British Rose Shower gel. Deze 2 geuren vind ik erg lekker en die had ik gevraagd omdat ik aan mijn laatste douchespul bezig was, dus dat ik van beide geuren 2 flesjes heb, komt echt perfect uit!

Tot slot nog 2 laatste producten die ik niet ga linken, en dat zijn de Donald duck’s. Er was een wat dikker kerstboek die ik kreeg en ik kreeg de Donald Duck kerstspecial. De Donald Duck kerstspecial vind ik altijd erg leuk om te lezen. Hoe oud je ook bent; deze eend blijft gewoon grappig.

De affiliate cadeaus

Dan ga ik naar een product wat op de foto bijna niet te zien is, maar waar ik wel énorm blij mee ben. Een telefoon usb. Mijn moeder heeft er ook al eentje en eigenlijk deden we samen hiermee, gewoon omdat ik er geen had. Maar het is veel handiger om er zelf ook eentje te hebben, want soms wilde ik hem gebruiken, maar dan had zij hem mee en moest ik wachten, of andersom.

Verder lees ik ook graag zo af en toe eens een boek over positiviteit. Daarom had ik een paar van dit soort boeken gevraagd. Deze boeken las ik beiden al eens eerder via de bieb en ik vond ze zo fijn, dat ik ze graag eens terug wil kunnen lezen. Daarom ontving ik onder anderen; Eenvoudiger leven in onrustige tijden van Mark Verhees.

Ook ontving ik het boek De kracht in jezelf, van Joseph Murphy. Wanneer ik me dan even een keer niet zo happy voel, helpen dit soort boeken mij enorm om dingen te relativeren. En dus ook om mezelf weer sneller goed te voelen. En daarom wil ik ze zelf graag in mijn kast hebben staan.

Verder wilde ik ook graag de Disney dvd van Lilo & Stitch hebben, gewoon omdat ik ze zo énorm schattig vind! En ik vind het leuk als ik dan die film zo af en toe eens kan kijken. Want ik ben en blijf een Disney-fan.

Tot slot ontving ik ook nog een bordspel, de reisvariant van ganzenbord! Het doosje is een stuk groter dan de inhoud zelf, je kunt gemakkelijk de inhoud eruit halen en meenemen op vakantie, dan ben je een stuk minder ruimte kwijt in je koffer. Deze willen we graag meenemen op onze vakantie het aankomende jaar. Veel nieuwe spellen lijken ons enorm leuk, maar begrijpen we lang niet altijd. Daarom vraag ik nu wat spelletjes die ik vroeger speelde en waarvan ik dus weet hoe je ze moet spelen, wel zo leuk! En dan het liefst dus in een kleine variant, zodat we per keer kunnen bekijken welke we spelletjes we waar mee naartoe nemen.

Omdat de prijzen bij bol steeds verschillen heb ik deze er niet bij genoemd. Dat zie je vanzelf wel wanneer je eventueel iets wilt bestellen! Mochten jullie wat via mijn link bestellen dan wil ik jullie daar heel erg voor bedanken! Wanneer ik een uitbetaling ontvang van bol, dan gaat dit regelrecht naar een van mijn spaardoelen. Mocht ik nu snel een uitbetaling ontvangen, zal dit dus eerst zijn om het geld dat ik van mezelf geleend heb (zie mijn artikel van aankomende donderdag), bij mezelf terug te zetten.

Leestip: Resultaat spaardoelen van 2022!

Als jij kerstcadeaus ontvangen hebt; wat heb je gekregen en ben je er blij mee?!

Mijn kerstcadeaus van 2022