Mijn visionboard van 2021

Mijn visionboard van 2021

9 januari 2021 7 Door Marìs

Vandaag deel ik met jullie mijn visionboard van 2021. Je zult zien dat ik diverse financiële én persoonlijke doelen op mijn bord gezet heb.

Mijn visionboard van 2021

Mijn visionboard van 2021

Vandaag laat ik jullie mijn visionboard van 2021 zien. Ik maak altijd een combinatie van persoonlijke doelen en financiële doelen en eventueel ook van (persoonlijke) wensen. Want dat vind ik persoonlijk de leukste borden om naar te kijken. En dat is belangrijk bij een visionboard.

Leestip: 2020 vs 2021!

Ik zal van links naar rechts ‘rij voor rij’ benoemen wat er op het bord te zien is en wat het plaatje inhoudt.

 • Te beginnen met links bovenin, ik denk dat dat wel voor zich spreekt en dat heel veel mensen elkaar graag weer normaal willen kunnen knuffelen
 • Daarnaast vind je stapels geld die steeds verder groeien, dat wil ik graag bereiken met mijn bloginkomsten, kliksite inkomsten, smaaktesten, overige (online) inkomsten en met de crowdfunding inkomsten
 • Nog verder naar rechts staat het nieuwe jaar 2021, met een zak geld erop, omdat ik graag zakken met geld binnenhaal dit jaar, zodat ik extra veel kan bereiken op financieel gebied
 • Ook vind je daarnaast de wens voor een nieuw (3e) jaarcontract bij de post
 • Daar weer naast is een covid19 vaccin te zien, ik denk dat dat ook wel voor zich spreekt, ik ontvang hem graag, dan kunnen we tenminste zo zachtjes aan weer normaal gaan doen met zijn allen!
 • Disfrutar la vida, betekend genieten van het leven. Dit heeft geen uitleg nodig, gewoon van de kleine dingen kunnen genieten vind ik belangrijk
 • Daaronder een vlag in Spaanse kleuren, omdat ik graag nog veel meer Spaans wil leren
 • Rechts daarnaast staat een spaarvarken op een berg met geld, wat slaat op mijn spaarbedragen. Ik hoop stiekem in plaats van 1500 euro, de 2000 euro op mijn bufferrekening te halen (meer een wens), wil 1500 euro op de Autorekening hebben staan eind dit jaar, 3500 euro op de Aankopenrekening zou heel fijn zijn, 4800 euro sparen voor de verbouwing en eind december wil ik 1500 euro op de vakantierekening hebben staan
 • Daarnaast 2 kleinere plaatjes waarvan de bovenste nog een keer aangeeft dat het de bedoeling is dat mijn spaargeld goed blijft groeien en daaronder nog een poppetje die neerploft op een bed van geld
 • Daar weer naast de belangrijkste! Namelijk mijn moeders achternaam officieel aannemen
 • Ser feliz, staat voor blij zijn. Je kunt namelijk ook in deze tijden nog gewoon dingen hebben waar je blij van wordt
 • Links onderin, zie je de tekst niet heel goed, maar op dat plaatje staat; amigas para siempre. Vriendinnen voor altijd. Dat slaat natuurlijk op mijn Canarische vriendinnen, waarvan ik graag wil dat onze vriendschap voor altijd is
 • Dan iemand die achter een laptop zit, waar het geld uit de lucht komt vallen, waarover ik het woordje ‘blog’ geplakt heb, en als tekst erop gezet heb; minimaal + 200,- euro per maand bloginkomsten
 • Om af te sluiten met rechts onderin iemand die onderweg is naar meer geld. Hierop heb ik geschreven eind december 2021 waarde beleggingsportefeuille minimaal 2500,- euro

Dat was mijn visionboard

Sommige dingen zijn dus meer wensen, of zou ik graag willen, andere dingen zijn wensen die gewoon haalbaar moeten zijn (zoals dat vaccin krijgen). Een mooie mix van dingen dus wat mij betreft! En ik deel ook graag met jullie eind van dit jaar wat er allemaal van gelukt is.

Maar natuurlijk zal ik jullie gaandeweg dit jaar ook al op de hoogte houden over de diverse dingen. Voor zover dat mogelijk en nodig is 😉

Leestip: Jij kunt net zo makkelijk online geld verdienen als ik hiermee!

Maak jij ook elk jaar een visionboard, of lijkt het jou leuk om te doen? Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn en het helpt je om je doelen en wensen samen te voegen. Wanneer je die vaak ziet is de kans veel groter dat het ook daadwerkelijk gebeurt.

Mijn visionboard van 2021