2020 vs 2021

2020 vs 2021

28 december 2020 3 Door Marìs

Vandaag in mijn artikel; 2020 vs 2021‘ deel ik met jullie wat voor mij in 2020 belangrijk was en wat ik in 2021 wil bereiken.

2020 vs 2021

2020 vs 2021

Vandaag in mijn artikel; 2020 vs 2021′, deel ik met jullie wat voor mij in 2020 belangrijk was, wat ik wilde bereiken en wat ik in 2021 wil bereiken. Het is gek om hier nu over te moeten schrijven, want in mijn hoofd is het nog volop kerst. Terwijl de kerst inmiddels toch echt al voorbij is. Dus de knop moet even om dat we nu écht heel hard 2021 naderen.

Leestip: Online bijverdienen met Euroclix!

In 2020 wilde ik mijn blog weer een stuk verder laten groeien, en ik streefde ernaar om maandelijks uitbetaald te gaan worden. Dit is dus goed gelukt! Verder wilde ik mijn totale online inkomsten verdubbelen dit jaar, of dat gelukt is, heb ik nog niet uitgerekend. Ik weet wel al dat ik met mijn kliksites dit jaar minder verdiende dan vorig jaar (in de eerste corona-golf viel er weinig te verdienen!)

Ook wilde ik de verbouwing helemaal afronden, maar omdat de bedragen zo fout inschatte en alles veel duurder was dan ik verwacht had, is dat dit jaar niet gelukt. Maar wel zijn we weer een heel stuk verder gekomen.

Ook wilde ik een tweede jaarcontract krijgen bij de post, dat is gelukt! Genieten van elk moment is niet altijd even goed gelukt, mede doordat mijn vakantie niet door kon gaan. Ik wilde zó graag mijn verjaardag weer met mijn Canarische vriendinnen vieren, en veel knuffels krijgen, maar het mocht niet zo zijn. Het was de stomste verjaardag ever, want er kwam niemand. Ook wilde ik dit jaar nóg meer Spaans leren en hoewel het niet veel is, heb ik toch weer meer Spaans geleerd. Dus daar ben ik tevreden over.

Financieel was het wel een goed jaar voor mij waarin ik redelijk wat doelen behaalde én zelfs tussendoor ook een auto kon kopen waarvan ik al zo goed als het hele bedrag weer teruggezet heb op de rekeningen die ik leeghaalde. Op 420 euro na, staat alles weer op zijn plek wat op zijn plek terug moest.

Leestip: Waarop bespaar jij nu geld?!

2021

Voor 2021 heb ik nog niet alles goed op een rijtje gezet, behalve de financiële doelen voor volgend jaar. Die zijn al helemaal helder. Persoonlijke doelen die ik wél al heb zijn; mijn beide blogs weer verder laten groeien en per maand minimaal 200 euro gaan verdienen hiermee. Zodat ik weer 1 dag minder kan gaan werken bij de post vanaf de zomer. Dit kan ik alleen doen als ik minimaal 200 euro per maand verdien met mijn blog, zodat ik het salaris wat ik bij de post minder krijg wel kan compenseren.

Ook dit jaar komt het wéér op mijn lijstje te staan; de verbouwing afronden. In elk geval alle klussen ín het huis wil ik dit jaar afgerond hebben. Qua sparen ga ik hier vol voor, mijn moeder net zo. We hebben zelfs al een mooi beginbedrag staan, dus we beginnen al veel beter dan vorig jaar! Daarom moet het dit jaar wél gaan lukken.

‘Doel 2021′ is een persoonlijk doel, waarvan ik dat heel graag zsm wil afronden. Maar helaas zal ik even geduld moeten hebben wat dat betreft. Financieel hoop ik dus weer een nóg mooier jaar te krijgen dan dat ik dit jaar al had.

Ook heb ik nog een doel wat out of my hands is, maar ik wil graag een vaccinatie kunnen halen tegen dat walgelijke corona virus. Zodra het kan mogen ze mij die vaccinatie geven, liever gisteren dan vandaag! Want dat walgelijke virus moet zo snel mogelijk de wereld uit. En zo’n vaccin wordt echt wel streng en goed beoordeeld. En alléén goedgekeurd als het echt veilig is. Nr 1 is al goedgekeurd, nu de rest nog! Gelukkig denken de meeste mensen in mijn omgeving er net zo over als ik. Laten we dat virus met zijn allen de das om doen, zodat we eindelijk weer normaal met elkaar kunnen knuffelen!! Dat is wat ik het allerliefste wil komend jaar.

Voor de rest zijn mijn doelen nog niet klaar, maar als ik mijn visionboard voor 2021 gemaakt heb, zal ik die weer toelichten in een apart artikel.

Leestip: Mijn visionboard 2020!

Welke van jouw doelen van 2020 zijn er geslaagd? En heb jij jouw doelen voor 2021 ook al klaar op persoonlijk gebied, of ook nog niet helemaal, net als ik?

2020 vs 2021