Ontspullen levert geld op

28 februari 2019 0 Door Marìs

Ontspullen levert geld op. Dat is een feit. Dat is niet persé in de letterlijke zin van het woord, maar het levert geld op.

Ontspullen levert geld op

Ontspullen levert geld op! Bijvoorbeeld omdat je de spullen die je weg doet verkoopt. Bijvoorbeeld via Marktplaats, op koningsdag, of op welke manier dan ook.
Dat is manier nummer 1 waarop ontspullen jou geld kan opleveren.

Leestip: Hoe word ik rijk?

Maar het kan ook geld opleveren omdat het bijvoorbeeld apparatuur is die je weg doet. Wanneer je apparatuur normaal gesproken hebt, of in elk geval wanneer het in het stopcontact zit, verbruikt het stroom. Maar wanneer je het weg doet kan het geen stroom meer verbruiken en dat bespaart jou dus weer geld.

Ook kan het zo zijn dat het in je kast staat waardoor je bijvoorbeeld vollere kasten hebt en sneller nieuwe opslagruimte gaat aanschaffen in de vorm van bijvoorbeeld kasten. Dit kost je dan ook weer geld. Dit hoeft natuurlijk niet het geval te zijn, maar ik ken mensen waarbij dit wel het geval geweest is. Best zonde van je geld vind ik!

Daarnaast vervang je je apparatuur wanneer het stuk gaat. Ook dat kost natuurlijk geld, de meeste apparatuur is nou niet bepaald goedkoop. Dus dat kan je nog flink wat geld kosten. Hierdoor kan het ook zo zijn dat het je geld oplevert als je het weg doet, omdat je het niet meer hoeft te vervangen als het weg is.

Leestip: Dingen waar ik geen geld aan uitgeef!

Op welke manier kan ontspullen jou het meeste geld opleveren denk je? Ik denk bij mij toch wel als ik spullen verkoop.