Onze lunchkosten op Gran Canaria

Onze lunchkosten op Gran Canaria

9 november 2023 6 Door Marìs

Vandaag deel ik met jullie onze lunchkosten op Gran Canaria. Dit zijn de bedragen die wij afgelopen vakantie hebben uitgegeven. Dit betrof altijd een lunch voor 2 personen mét drinken erbij. De ene keer meer drankjes dan de andere keer. Wij doen niet zuinig aan op vakantie, maar wij genieten!

Onze lunchkosten op Gran Canaria

Onze lunchkosten op Gran Canaria

Vandaag deel ik met jullie onze lunchkosten op Gran Canaria. Dit betreft de kosten van onze vakantie in 2023. Zoals ik in de intro al even schreef; wij doen niet zuinig aan op vakantie. Dat kunnen we de rest van het jaar in Nederland wel weer doen. Op vakantie willen wij gewoon lekker genieten en ook graag ons geld uitgeven. De ene keer zal het duurder zijn dan de andere keer. Wij hebben altijd buiten de deur gegeten, in de zin van; nooit een broodje op de kamer. Daar doen wij op een Canarische vakantie maar zelden aan.

Leestip: Verjaardaggeld ontvangen!

Omdat onze vakantie dit jaar anders liep dan verwacht, doordat we de eerste 2 weken in de Calima zaten (tussen de 30 en 40 graden hadden), bleven we overdag eigelijk vrijwel bijna steeds bij ons verblijf. Je hebt bij ons verblijf meerder plekken waar je iets te eten kunt halen, of kunt gaan zitten om te eten. Waar we normaal overdag juist op pad gaan, bleven we nu rustig aan doen en gingen we in de avonden op pad. Je moet je ten slotte wel een beetje aanpassen in die temperaturen. Hierdoor zal ons lunchoverzicht er weer anders uit zien dan de vorige keer. Maar geen vakantie is natuurlijk hetzelfde!

Dag 1; Geen lunchkosten, we hadden al eten meegenomen vanaf thuis. Dit was eigenlijk voor in het vliegtuig bedoeld, maar omdat er zoveel turbulentie was, hadden we het beiden niet opgegeten en dus uiteindelijk gebruikt als lunch.
2; 2,45 euro, gekocht bij de supermarkt. Omdat we al water mee hadden, kochten we geen drinken erbij.
3; 6,75 euro, belegd broodje, kaal broodje en 2x water gekocht bij een supermarkt in Mogán.
4; 27,- euro, lunch en drinken
5; 12,10 euro lunch en drinken bij verblijf
6; 17,- euro lunch en drinken bij verblijf
7; Gratis lunch en drinken omdat we met ex-collega’s van mij op pad waren die sneller waren met betalen. Ze wilden geen geld terug. Geen idee wat het gekost heeft, het was een lunch in een lokaal restaurantje in de bergen.
Dag 8; 13,- euro lunch en drinken bij verblijf

Dag 9; 15,- euro lunch en drinken bij verblijf
10; 10,50 euro lunch en drinken bij verblijf
11; 10,- euro lunch en drinken bij verblijf
12; 10,- euro lunch en drinken bij verblijf
13; 5,45 euro lunch tijdens dagtocht naar Las Palmas
14; 10,- euro lunch en drinken bij verblijf
15; 25,- euro lunch en drinken bij restaurant
Dag 16; 27,50 euro lunch en drinken bij restaurant

Dag 17; 17,50 euro lunch en drinken bij verblijf
18; 8,50 euro lunch en drinken bij verblijf
19; 10,60 euro lunch en drinken bij verblijf
20; 10,- euro lunch en drinken bij verblijf
21; 8,80 euro lunch en drinken bij verblijf
22; 9,60 euro lunch en drinken bij verblijf
23; 10,- euro lunch en drinken bij verblijf
Dag 24; Geen prijs van, gekocht in de supermarkt, maar we kochten meerdere dingen, dus de prijs van de crackers weet ik niet meer. En op het vliegveld een yoghurt a 3,25 euro.

Alle kosten bij elkaar voor de lunch inclusief drinken hebben we dit jaar; 270 euro uitgegeven. Wanneer we bij ons verblijf aten, was dit steeds inclusief fooi. Ook in de restaurants gaven we natuurlijk fooi. Maar niet als we iets kochten in een supermarkt of bakkerij.

Leestip: 5 ETF’s gekocht!

Van wat voor soort lunch geniet jij het meeste? Maakt niet uit of dat op vakantie is of thuis!

Onze lunchkosten op Gran Canaria