Rijke mensen zijn groter dan hun probleem

Rijke mensen zijn groter dan hun probleem

9 november 2020 2 Door Marìs

Rijke mensen zijn groter dan hun probleem, omdat ze weten dat ze het kunnen overwinnen. Ze kunnen er iets aan doen en er bestaat geen probleem dat níét opgelost kan worden.

Rijke mensen zijn groter dan hun probleem

Rijke mensen zijn groter dan hun probleem

Onthou Rijke mensen zijn groter dan hun probleem, zij kunnen alles aan, omdat zij niet in problemen denken, maar in oplossingen. Zien zij ergens een probleem ontstaan, dan gaan zij kijken naar welke oplossing daarvoor is. Arme mensen zijn kleiner dan hun problemen.

Leestip: Mijn overvloed!

Wat ik bedoel met dat arme mensen kleiner zijn dan hun problemen, is dat ze hun probleem vaak groter maken dan het is. Er is in hun ogen geen oplossing voor. Zij zullen hun best doen om problemen op alle mogelijke manieren te ontwijken, want problemen zijn eng en die wil je niet. Komen ze een uitdaging tegen? Dan rennen ze hard weg.

Het ‘geheim’ van rijke mensen is om zelf zo groot te worden, dat jij groter bent dan jouw probleem. Want als jij groter bent dan jouw probleem, dan kun je het gemakkelijk aan. En daardoor ís er uiteindelijk geen probleem meer. Omdat jij gaat denken in oplossingen. Je ziet geen probleem meer, maar een uitdaging. En uitdagingen zijn leuk of interessant en leerzaam om aan te gaan!

Als jij jouw problemen kunt overwinnen, wat houdt je dan nog tegen op je weg naar succes? Niks! Daarom is het zo belangrijk om een probleem als een uitdaging te zien. Dan kun je namelijk alles aan. Je kunt tegen jezelf zeggen; dit is geen probleem, maar een uitdaging! En: Ik ben groter dan welk probleem dan ook, ik kan alles aan. Hoe vaker je dit zegt, hoe meer je daarin zult gaan geloven. Dat is hoe dingen werken. De weg naar succes ligt hierdoor open voor jou.

Je gelooft in jezelf en als je dat doet, kun je alles bereiken wat je maar wilt. En ik zeg niet dat je daarvoor niet hard hoeft te werken, maar geloven in jezelf is een heel belangrijk begin. Dan vind je namelijk ook de kracht om door te gaan als je een tegenslag te verwerken hebt.

Die emmer moet een grote ton worden!

Vaak heb je een inkomen in je hoofd dat je wilt verdienen. Maar dan denk je; dit bedrag, daar heb ik genoeg aan. Dan ben je dus bezig om in beperkingen te denken. Denk je een emmer in waar je geld in past, als jij een maximaal bedrag in je hoofd hebt, dan zit jouw emmer daarmee vol. Al het geld wat er meer binnen komt dan dat bedrag, geef je ook weer uit, want het past niet meer in die emmer. Maar wil jij meer gaan verdienen, maak dan jouw emmer eens groter. Maak er een ton van waar je geld in past! Hierdoor kun je meer rijkdom aantrekken én behouden. Het universum heeft namelijk een hekel aan gaten. En als jouw ton te leeg is, is dat ook een gat. Dan zal het universum jouw ton dus verder gaan vullen. Geloof je hier niet in, klik dan gewoon lekker weg, dan is dit artikel niks voor jou 😉 Dat kan!

Maar je kunt het op zijn minst voor je gaan zien toch? Daar doe je immers niemand kwaad mee. Kijk gewoon eens een tijdje wat er gebeurt. Zelf heb ik meerdere inkomstenbronnen. En dus ook op meerdere gebieden kans om mijn inkomsten te laten groeien. Hier ben ik ook hard mee bezig, want mijn contract bij de post zal afgelopen zijn in april 2022. Daarna moet ik dus veel inkomsten opgebouwd hebben, om mijn rekeningen te betalen én te sparen en leuke dingen te doen. Zo kan mijn leven zich rustig verder ontwikkelen, kan ik mijzelf verder ontwikkelen zonder dat ik nog vast zit in de dagelijkse ratrace van het hebben van een baan die je bijvoorbeeld eigenlijk niet leuk vind. Dat is mijn doel.

Leestip: Spaarcategorie!

Hoe sta jij in het leven? Zie jij een probleem als een uitdaging?

Rijke mensen zijn groter dan hun probleem