Supermarkt kosten Gran Canaria 2023

Supermarkt kosten Gran Canaria 2023

17 november 2023 6 Door Marìs

Vandaag deel ik met jullie de supermarkt kosten Gran Canaria 2023. Want natuurlijk deden we tijdens onze vakantie diverse aankopen bij de supermarkt. Hier zitten ook dingen bij die we meegenomen of opgestuurd hebben naar huis. Maar bijvoorbeeld ook de kosten voor het fleswater.

Supermarkt kosten Gran Canaria 2023

Supermarkt kosten Gran Canaria 2023

Vandaag lezen jullie over de supermarkt kosten Gran Canaria 2023. Want ik vond het weleens interessant om deze uitgaven bij elkaar op te tellen. Het geeft natuurlijk geen écht beeld van uitgaven die we deden tijdens deze 3 weken. Lang niet iedereen zoveel zal kopen om mee naar huis te nemen of naar huis op te sturen als wij deden. Maar het gaat even om het idee. Fleswater heb je daar dan weer wel echt nodig, omdat er daar veel chloor in het kraanwater zit.

Leestip: Gran Canaria uitgaven per week 2023!

Dingen die wij meenamen naar huis; Canarische toetjes (een hele rits, allemaal verschillende smaken), deze zijn in Nederland niet te koop, we stuurden wat koekjes op naar huis, heel veel verschillende thee die ze hier niet hebben, of wat hier anders smaakt. Verschillende soorten pasta, die er dan anders uit ziet dan wat hier te koop is. Maar ook eigen merk chips van de Hiperdino supermarkt die we daar altijd eten. Ook kocht ik nog 2 gember voor de helft van het geld als dat je in Nederland betaald. Zodat ik thuis niet gelijk naar de supermarkt hoefde.

Zo namen we dus flink wat mee naar huis, sommige dingen gewoon zelf in de koffer en andere dingen opgestuurd in een doos met bijvoorbeeld gekochte kleding en mijn klokken, enz. Overigens vind ik het altijd erg leuk om thuis nog na te kunnen genieten van die heerlijke Canarische producten en het liefst neem ik de hele Hiperdino mee naar huis. Ze verkopen daar echt zulke fijne producten!

We zijn in totaal 9x naar een supermarkt geweest, 1x echt alleen om een grote fles water bij te halen, 2x voor alleen een lunch (en de ene keer ook wat drinken). 1x omdat onze naturel chips op was, en dit namen we nog weleens om extra zout binnen te krijgen. 2x om boodschappen te halen en nog 3x omdat we die dingen mee wilden nemen naar huis. 1x dus bijvoorbeeld de gember en druiven voor in het vliegtuig. Dit was overigens niet alleen de Hiperdino, maar ook een paar keer een andere supermarkt (Cordillo bijvoorbeeld).

In totaal gaven we 151,23 euro uit in de supermarkten. Hier zaten ook een paar geurkaarsen bij. Want ook die kocht ik en stuurde ik lekker op naar huis. Wederom zijn dat geuren die ze hier niet hebben. Dit gaven we dus uit in de 24 dagen dat we op Gran Canaria waren. Dit komt omdat ons ontbijt en diner al bij de reissom in zat omdat wij half pension hadden.

Leestip: Onze lunchkosten op Gran Canaria!

Ga jij vaak naar de supermarkt tijdens je vakantie? Wat voor dingen halen jullie daar en nemen jullie ook dingen mee naar huis vanuit de buitenlandse supermarkt?

Supermarkt kosten Gran Canaria 2023