Texel 2022 uitgaven

Texel 2022 uitgaven

26 mei 2022 0 Door Marìs

Vandaag lezen jullie mijn artikel; Texel 2022 uitgaven. Want ik ga jullie in dit artikel per dag vertellen hoeveel wij uitgaven en natuurlijk ook hoeveel dat in totaal bij elkaar opgeteld is.

Texel 2022 uitgaven

Texel 2022 uitgaven

Vandaag lezen jullie hoeveel geld wij in totaal met 3 personen uitgaven, in mijn artikel; Texel 2022 uitgaven. Ik begin maar meteen met de eerste dag. Na aankomst hebben we in de supermarkt meteen wat dingetjes gekocht, hiervoor waren we 11,16 euro kwijt. Daarna hebben we in het parkrestaurant gegeten wat ons inclusief toetjes en drinken in totaal 95,90 euro kostte. In totaal gaven we op dag 1 dus 107,06 euro uit.

Leestip: Spaar niet wat overblijft ná je uitgaven!

Dan dag 2. En dag waarop we geshopt hebben, uit lunchen gingen en nog ergens wat gedronken hebben met iets erbij. Voor de lunch betaalden we in totaal 36,80 euro. Als ik over restaurantbedragen praat is dit áltijd inclusief drinken. Wij nemen altijd iets te drinken bij ons eten. En in de avonden hebben we ook eigenlijk altijd een toetje na. De bedragen die genoemd worden voor het eten, is ook altijd het bedrag voor 3 personen in totaal. We dronken iets bij de Hema en hadden er iets lekkers bij voor in totaal 12,20 euro. In de avond haalden we eten bij de snackbar op het park voor 17,20 euro. Dag 2 totaal; 66,20 euro. Dat was dus een lekker goedkoop dagje!

Op dag 3 kochten we broodjes in de supermarkt voor de lunch a 7,05 euro. Voor het diner aten we iets kleins a 22,30 euro. Dag 3 totaal; 29,35 euro. Wederom een goedkope dag. We hadden deze dag namelijk deels al wat meegenomen bij ons eerste supermarkt bezoek. Hier zat tevens ook ontbijt bij. Daarnaast hadden we voor het ontbijt ook dingen van thuis mee, daarom wordt dat in dit artikel verder nooit benoemd.

Na dag 3, volgt dag nummer 4. Vandaag lunchten we op het Landal park bij De Cocksdorp. Dit kostte ons 31,30 euro. Voor het diner betaalden we in totaal 14,68 euro. Dit komt omdat mijn moeder broodjes haalde voor zichzelf. Oma koos een belegd broodje en ik een kindergerecht. Dit omdat we laat geluncht hadden en in de avond bezoek kregen die wat lekkers mee zou nemen. Dag 4 kostte ons in totaal dus; 45,98 euro.

Dag 5. Deze dag was weer een heel stuk duurder. We begonnen namelijk bij het Juttersmuseum in De Koog. De toegang daarvoor was 20,25 euro. Daarna lunchten we in De Koog voor 41,50 euro. Tot slot gingen we shoppen in De Koog en toen was het al etenstijd, dus gingen we daar ook uit eten. We dineerden bij La Cascade voor 79,95 euro. Dag 5 kostte ons in totaal; 141,70 euro.

En toen was het alweer tijd voor dag 6. Ook deze dag was wat duurder, want we gingen naar Ecomare toe. De toegang voor ons 3en was in totaal 43,50 euro. De lunch aten we ook bij Ecomare en dat kostte ons 29,15 euro. Tot slot zijn we in de avond uit eten gegaan in Den Burg bij de Catharinahoeve waar we precies 71,- euro betaalden voor het avondeten. In totaal kostte dag 6 dus; 143,65 euro.

Dan zijn we toe aan dag 7, de een na laatste dag. We lunchten bij Paal 28 voor 37,80 euro. In de avond dineerden we in Den Burg voor 86,40 euro. Niet de goedkoopste adresjes, maar wel erg lekker! In totaal kostte dag 7 ons; 124,20 euro.

Tot slot zijn we dan aangekomen op dag 8, de dag van vertrek. We begonnen de ochtend met het kopen van broodjes in de parkshop voor 4,65 euro. Deze namen we mee naar huis als avondeten. Daarna gaven we nog 5 euro uit voor een rondje minigolf. We nemen altijd maar 1 stick en 1 balletje, die we delen. Onzin om er allemaal 1 te hebben. Tot slot lunchten we in het parkrestaurant voor 39,20 euro en toen was het gedaan met de pret en gingen we naar huis. In totaal kostte dag 8 ons; 48,85 euro.

Alles bij elkaar opgeteld kostte het eten/ drinken en de uitjes op vakantie ons dus; 706,99 euro. Dit komt neer op 88,37 euro per dag. Want we gaven dit geld uit verdeeld over 8 dagen. Voor én eten én drinken, én uitjes vind ik dit een net bedrag. Per persoon komt dit namelijk neer op nog geen 30 euro per dag, namelijk 29,46 euro. En dat terwijl we ons totaal niet ingehouden hebben. We hebben niet letterlijk dit bedrag per persoon per dag uitgegeven. Er wordt steeds afgewisseld met betalen. Degene die het meeste geld heeft, betaald ook het meeste. Dit gaat niet op afspraak, maar net wie als eerste zijn portemonnee of pinpas trekt.

Leestip: Mijn favoriete uitgaven!

Met hoeveel personen ga jij meestal op vakantie?

Dit artikel bevat affiliate links. Indien je iets koopt via een link, krijg ik hier een vergoeding voor. Jij betaald gewoon de normale prijs. Mocht je iets kopen via een van mijn links; heel erg bedankt! Zo kan ik voor jullie blijven bloggen.

Texel 2022 uitgaven