Totale extra inkomsten van 2021

Totale extra inkomsten van 2021

31 december 2021 4 Door Marìs

Vandaag deel ik met jullie mijn totale extra inkomsten van 2021. Dit betreft mijn inkomsten van de smaaktesten en de enquete sites.

Totale extra inkomsten van 2021

Totale extra inkomsten van 2021

Vandaag is de laatste dag van het jaar en daarom deel ik met jullie vandaag mijn totale extra inkomsten van 2021. Deze inkomsten bestaan uit geld van smaaktesten en geld van een heleboel enquete sites. Dit zijn de inkomsten van het gehele jaar bij elkaar opgeteld.

Leestip: Geld verdienen via internet doe je zo!

Gelukkig kwamen de smaaktesten dit jaar weer op gang, na vorig jaar echt een slecht jaar gehad te hebben. Daarom heb ik dit jaar dan ook 180 euro verdiend in totaal met het doen van smaaktesten (en daarna vragen over het product beantwoorden). De meeste keren ontving ik 10 euro per test, maar soms was dat meer. Bijvoorbeeld 15 euro. Maar het hoogste bedrag was 40 euro.

Daarnaast ben ik lid van een heleboel enquete sites/ kliksites, of hoe je ze ook wilt noemen. Hiervan ontvang ik dagelijks emails. Wanneer je op de advertentie klikt in de email krijg je daar vaak een kleine vergoeding voor en per site verschilt het waarvoor je nog meer een vergoeding krijgt. Als ik iets koop bij bol, doe ik dit bijvoorbeeld altijd via Euroclix en daarvoor ontvang ik dan weer punten die ik uiteindelijk omzet in geld. Op sommige sites kan ik ook enquetes invullen waarvoor ik een vergoeding krijg. Omdat ik niks heel goed bekijk, of uitgebreid lees (behalve de enquete vragen), kost mij dit vrij weinig tijd. Het is puur klikken en door. En dan is de vergoeding die je daarvoor krijgt erg leuk! Vind ik.

Dit jaar verdiende ik in totaal van alle sites bij elkaar 415,90 euro. Dit was een stuk minder dan vorig jaar, en de jaren daarvoor, maar dat komt omdat ik vorig jaar nog een uitbetaling aanvroeg bij Euroclix. Dit jaar deed ik dat voor het eerst in jaren niet. Momenteel spaar ik namelijk voor de uitbetaling van 850 euro en die haalde ik dit jaar helaas niet. Wanneer je doorspaart krijg je van Euroclix geld cadeau, dus daarom koos ik ervoor dit jaar geen uitbetaling aan te vragen.

Tot slot is er natuurlijk nog mijn blog. Ik ontvang inkomsten uit de advertenties op mijn blog. Hier moet ik zelf nog belasting over betalen. Dat geldt voor alle extra inkomsten. Maar vaak zijn de extra inkomsten in totaal onder het bedrag waarover je belasting moet betalen, dus heb ik hiervoor nog nooit extra hoeven te betalen. Je mag namelijk een bepaald bedrag per jaar belastingvrij bijverdienen. Daarnaast is het ook belangrijk wat je totale inkomsten waren. Die van mij zijn laag, dus ik hoef niet snel iets bij te betalen. Van Adsense mag je niet vertellen hoeveel je precies verdiend met de advertenties, dus helaas kan ik hiervan geen exact bedrag noemen. Wel kan ik vertellen dat het dit jaar voor het eerst meer dan 1000 euro in totaal was.

Van dit laatste word ik erg blij, omdat ik vanaf mei ga leven van al mijn extra inkomsten bij elkaar opgeteld. Inclusief de inkomsten die niet in dit artikel vermeld staan. Vanaf mei 2022 werk ik namelijk niet meer bij de post naast mijn blogs. Dan wil ik heel graag van mijn bloginkomsten gaan leven, omdat ik van werken voor een baas niet gelukkig word.

Leestip: Zo zeg je nee tegen verleidingen! 

Hoeveel extra inkomsten haalde jij binnen in 2021? En op welke manieren kwam dit geld naar je toe?

Totale extra inkomsten van 2021