Geld verdienen via internet

26 september 2018 40 Door Marìs

Geld verdienen via internet. Deze week vertel ik jullie hoe ik geld verdien via internet. En waar ik dat precies allemaal doe. Want laatst vroeg een van jullie dat, dus bij deze!

Geld verdienen via internet

Geld verdienen via internet. Ik heb jullie al vaker laten weten dat ik extra geld verdien met kliksites zoals ik ze noem. Hierbij krijg je meestal reclame emails toegestuurd, waar je dan een kleine vergoeding voor krijgt en op een gegeven moment kun je je saldo laten uitbetalen. Maar vaak kun je op de site zelf nog wel meer bijverdienen dan alleen je verdiensten via de email.

Vandaag vertel ik jullie van welke sites ik allemaal lid ben. En hou je vast, want dat zijn er écht heel veel. Dus ga er even lekker voor zitten met een kop thee! Ook vertel ik jullie per site wat ik precies doe daar om mijn geld te verdienen. In totaal zit ik met mijn uitbetalingen op zo’n 400 euro per jaar gemiddeld. Ik ben bewust niet lid van sites die met een accountscore werken, omdat ik nergens toe verplicht wil worden.

Mijn toppers

Euroclix

Ten eerste, mijn eeuwige nummer 1 is Euroclix. Ik schreef al eens een artikel over hoe ik via Euroclix mijn geld verdien, dus als jullie die willen terug lezen. Dan kan dat hier. Want dit is vrij uitgebreid. Hier verdien ik minimaal 150 euro per jaar mee. Wanneer je doorspaart krijg je bonus, hoe leuk is dat!

Qassa

Ook Qassa, voorheen beter bekend als Moneymiljonair vind ik een fijne site. Je krijgt regelmatig emails om op te klikken. En verder kun je ook enquêtes invullen. Deze verzoeken krijg je ook binnen via de email.
Daarnaast kun je ook dagelijks nog gratis meedoen met de Bingo waar grote prijzen mee te verdienen zijn. Per ronde krijg je 1 gratis bingo kaart. En ook kun je per dag 1 gratis dagspel doen. Wanneer je de winnaar van de dag bent ontvang je een klein bedrag in je account. Let er even op dat je de optie om geld die je verdient hebt met enquêtes niet gelijk uit te laten betalen op je rekening. Daardoor duurt het namelijk langer tot je een uitbetaling aan kunt vragen omdat het geld dan niet in je account komt maar direct op je rekening. En niemand zit te wachten op elke keer 15 cent gestort krijgen.

Wanneer je net lid bent, vul dan even je profielgegevens in, dan heb je je eerste saldo al verdient.
Wat ik wel jammer vind is dat je hier geen geld kunt verdienen met het aanbrengen van vrienden.

6 toppers

De 6 sites die ik nu ga noemen zijn allemaal van dezelfde eigenaar. Je kunt gewoon van allemaal lid worden, elke site heeft precies dezelfde indeling, dus dat is super handig!
NuCash, Ipay, Enqueteclub, Cashbackkorting, Gekkengoud en Ladycashback.

Hiervoor geldt ook weer; klikken op de emails die je krijgt. Verder: klik 1x per dag op de bannerklik, 1x per week naar; direct verdienen en dan klikken op emails. Dan staan er namelijk emails in je inbox die je niet via de email gekregen hebt. Hierdoor kun je weer wat extra geld verdienen.
Verder maak je dagelijks gratis kans op de jackpot (onder het kopje winnen). Wanneer jouw naam er staat; claim dan je punten door op de knop te klikken. En op vrijdag t/m zondag klik je onder het kopje winnen op ‘vind de code’. Dan staat er op die pagina een tip, want ergens op de site kun je dan een code vinden die je 1 cent oplevert wanneer je die code invult op de pagina waarnaar ik je net verwees.

Onder het kopje ‘direct verdienen’ kun je klikken op enquêtes, wanneer je je hiervoor aanmeld, kijk dan dagelijks even op die plek of er nog iets nieuws staat, want zo kun je gemiddeld 20 cent per enquête verdienen. En daardoor lopen de totale verdiensten van je account nog best snel op!

Tot slot kun je ook hier nog leden aanbrengen. Bij de eerste 2 sites en Gekkengoud levert dat je 2 euro op. Zodra je lid 2 cashcoins (euro) heeft gespaard exclusief welkomstbonus. Plus 10 % van zijn/ haar verdiensten.
Bij de laatste 3 sites levert dat je 5 euro op zodra je lid 10 cashcoins (euro) heeft gespaard exclusief welkomstbonus. Plus ook 10% over zijn/ haar verdiensten. Dit gaat niet van zijn/ haar verdiensten af.

Door dit alles lopen je verdiensten op deze sites redelijk snel op!

Lifepoints (Voorheen: GlobalTestMarket)

Lifepoints, Punten verdienen gaat nu sneller dan ooit tevoren!
Hier krijg je emails toegestuurd voor het doen van diverse enquêtes. Dit is hier de enige manier om Lifepoints te verdienen. Helaas krijg je geen vergoeding voor het aanbrengen van leden. Maar ook deze site vind ik zelf wel erg fijn. Dus ik zet hem er toch gewoon bij 🙂

Overige kliksites waar ik lid van ben

Geldrace

Geldrace, hier klik ik op de emails die in mijn mailbox verschijnen. En op de site kun je heel soms nog klikken op ‘nog niet geklikt’ wat in het rijtje rechts in beeld staat. Hier staan soms nog banners.
Verder kun je geld verdienen met het aanmelden van vrienden. Je ontvangt 1,25 euro per aangebracht lid. Wanneer die persoon minimaal 14 dagen actief lid is, ontvang je je vergoeding.

Bespaarportaal en Doublepoints

Bespaarportaal en Doublepoints zien er ook precies hetzelfde uit. Dus ik neem aan ook van dezelfde eigenaar. Deze sites hebben wel een soort meting van hoe actief je bent, hoe actiever je bent, hoe hoger de vergoeding is die je voor de emails krijgt. Maar je wordt hier niet verplicht om een bepaalde score te hebben voordat ze uitbetalen.

Ik verdien hier door op de mails te klikken die ik krijg toegestuurd en dagelijks even te kijken bij ‘advertenties’ (even iets verder naar beneden scrollen als je ingelogd bent) en natuurlijk te klikken als er een advertentie staat.

Verder kun je ook geld verdienen door leden aan te brengen. Je krijgt hiervoor 2 euro per aangebracht lid.

Cashparadijs

Bij Cashparadijs verdien ik door te klikken op de emails die binnen komen en klik ik dagelijks onder het kopje ‘nu verdienen’ op dagbanners om te kijken of ik daar op banners kan klikken. Daarnaast check ik ook dagelijks de Jackpot.

Verder kun je door leden aan te brengen 1 euro verdienen. Deze krijg je zodra jouw aangebrachte lid 1,50 in zijn/ haar account heeft.

Jiggy

bestaat inmiddels niet meer.

Crazymails

Bij Crazymails verdien ik geld door te klikken op de emails die ik ontvang. Verder kun je geld verdienen met het aanbrengen van vrienden. Wanneer je een lid aanbrengt ontvang je 1 euro en daarna 20% van zijn/ haar verdiensten.

OnlineVerdienen

Is gestopt.

Online Cashen

Bij Online Cashen verdien ik geld door op emails te klikken. Verder kun je geld verdienen door leden aan te brengen. Hoeveel je hiervoor krijgt is op deze site niet duidelijk. Maar je krijgt er wel wat voor.

Enquête panels

Euroquestions

Bij Euroquestions krijg je emails toegestuurd met een vragenlijst. Hierbij verdien je minimaal 1 euro. Let op: deze site is voor mensen tot 35 jaar.
Je kunt hier geen geld verdienen door leden aan te brengen.

Panelwizard

Bij Panelwizard verdien ik geld door vragenlijsten die ik krijg toegestuurd via de email. Per beantwoorde vraag krijg je 10 cent.
Ook kun je 1 euro verdienen met elk goedgekeurd lid wat je aangebracht hebt. Je krijgt automatisch 2x per jaar uitbetaald ongeacht je saldo.

Factsnapp

Bij Factsnapp verdien ik geld door vragenlijsten die ik krijg toegestuurd via de email. Per beantwoorde vraag krijg je 10 cent net als bij Panelwizard. Ook kun je hier 1 euro verdienen met elk goedgekeurd lid wat je hebt aangebracht. Je krijgt automatisch 2x per jaar uitbetaald ongeacht je saldo.

Opinionbar

Hier ben ik mee gestopt omdat ik geen uitnodigingen meer kreeg voor onderzoeken.

Waardevolle mening

Om de een of andere reden kan ik mijn account niet meer in. Hier ben ik dus ook mee gestopt.

Stempunt

Ook Stempunt is een site waar je enquêtes invult en punten kunt verdienen. Je kunt hier ook voor diverse cadeaubonnen kiezen. Verder kun je ook vaak meedoen aan een poll. Zelf vind ik dat altijd wel leuk omdat je ook direct ziet welk antwoord anderen gekozen hebben. Wanneer je iemand lid maakt, krijgt deze persoon direct al 500 punten. En wanneer deze persoon een enquête ingevuld heeft, krijg ik ook 500 punten van Stempunt, als bedankje van Stempunt aan mij dat ik die persoon lid gemaakt heb.

Een leuk extraatje!

Je wordt hier natuurlijk niet rijk van, maar ik verdien hier zo’n 700 euro per jaar mee. Wanneer je dit artikel leest, weet je dat je ook de kleine bedragen moet waarderen. Dan worden het sneller grote bedragen. Dat ene tientje per jaar zet wellicht geen zoden aan de dijk, maar heb je meer van dat soort ‘ene tientjes’  dan ga je toch al snel richting grotere bedragen en dat is waarom ik ze wél waardeer.

Bedankt!

Wanneer je hier boven een of meerdere van mijn links gebruikt hebt om ook lid te worden wil ik je bij deze heel erg bedanken voor het aanmelden! En natuurlijk alvast heel veel plezier en succes wensen bij het verdienen van wat extra geld!

Ben jij al lid van (een van) deze sites? Welke zijn jouw favorieten? En hoeveel verdien jij hier per jaar mee?