Visionboard 2019

9 januari 2019 0 Door Marìs

Visionboard 2019. Vandaag deel ik met jullie mijn visionboard voor 2019. Ik verzamelde de laatste maanden van 2018 al plaatjes en dit is wat het betekend!

Visionboard 2019

Visionboard 2019. Nadat ik eind vorig jaar plaatjes ging verzamelen voor mijn visionboard en mijn doelen duidelijk had voor 2019, maakte ik op 1 januari gelijk mijn visionboard voor dit jaar!

Ik neem jullie even mee in de betekenis van mijn visionboard. Er staat veel geld op, wat staat voor; ik wil veel geld aantrekken, omdat ik veel geld wil sparen (met name voor de verhuizing, maar ook voor mijn bufferrekening en om de Hypotheek betalen zonder werk rekening weer te vullen). Ik heb er ook een briefje bij geplakt met de bedragen die ik (minimaal) in totaal bij elkaar gespaard wil hebben eind 2019.

Leestip; Spaardoelen voor 2019!

Daarnaast wil ik graag het bezoekersaantal op mijn blog verder laten groeien, dus daarom bouw ik aan mijn weg naar succes. Dat vond ik wel een leuk passend plaatje! Daarnaast wil ik ook mijn online inkomsten (op alle manieren waarop ik het geld verdien) laten groeien, dus vandaar de laptop met geld.

Spaans en meer

Verder wil ik ook heel graag nog meer Spaans leren/ beter Spaans leren. Quiero ser feliz, want wie houdt er nou niet van blij zijn! Ik hou van Spaans, maar dat wisten jullie al 😉 En ‘Disfruta cada momento’ ik wil: genieten van elk moment! Want genieten en dankbaar zijn voor wat je hebt is o zo belangrijk.

Leestip: Jouw (financiële) keuzes en gevolgen!

Ook wil ik graag 1 boek per maand lezen, dit mag een gewoon boek zijn, of een e-book dat maakt niet uit. Want ook dit jaar blijft me-time heel belangrijk voor me en moet ik er echt op letten dat ik vaak genoeg dingen voor mezelf blijf doen die leuk én ontspannend zijn.

Tot slot hoop ik ook dit jaar eindelijk te gaan verhuizen, maar ook dat wisten jullie al. Daarom heb ik even een random mooi huis van internet geplukt, geen idee waar in Nederland dat huis staat. Dat huis van het plaatje dan. Het ging er even om dat ik een mooi huis op kon plakken. Met natuurlijk de bijbehorende verhuiswagen ernaast. Vorig jaar had ik datzelfde huis ook al op mijn visionboard geplakt, maar zonder verhuiswagen, dus hopelijk is de hint nu duidelijk.

Wat zijn jullie financiële en persoonlijke doelen voor 2019?