Visionboard van 2023

Visionboard van 2023

16 januari 2023 13 Door Marìs

Vandaag deel ik met jullie mijn visionboard van 2023. We zijn alweer even bezig met het nieuwe jaar en ik had mijn nieuwe visionboard nog niet met jullie gedeeld, dus doe ik dat nu!

Visionboard van 2023

Visionboard van 2023

Mijn visionboard van 2023 deel ik dus vandaag met jullie. Ik leg jullie uit wat ik bedoel met de plaatjes die erop staan. Dus je komt meer te weten over mijn (persoonlijke) doelen/ wensen voor dit mooie nieuwe jaar. Er staat al zoveel leuks op het programma, dat ik er onwijs veel zin in heb!

Leestip: Zo spaar jij ook 30.000 euro!

Om te beginnen start ik gewoon weer met het plaatje links bovenin. Ook dit jaar zie ik weer graag dat mijn geld blijft groeien. Maar niet alleen mijn vermogen, ook mijn inkomsten, want die zijn nu echt nog aan de lage kant. Daar wil ik weinig voor hoeven doen, dus ik zie graag dat het gebeurt door middel van de inkomsten uit investeringen. En wie weet nog een inkomstenbron waarvoor je weinig hoeft te doen. Gelukkig ontvangen we inmiddels ook weer wat rente op de spaarrekening, dus ook dat levert weer wat extra geld op.

Dan een plaatje met boeken. Ik ga dit jaar niet de challenge van 100 boeken in een jaar lezen overnieuw proberen te behalen, want ik merkte de laatste paar weken van het jaar dat het me ook wel stress gaf. Ik wil nu gewoon lezen wanneer het uit komt en er volop van genieten!

De vriendschap voor altijd kent geen leeftijd, kent geen tijd en geen afstand, maar duurt voor altijd, in je hart en ziel. En het is echt zo. Ik merk met mijn Canarische vriendinnen dat ze me ook op afstand weten op te vrolijken als dat nodig is, of dat ze me laten lachen op een moment dat ik net even niet zo vrolijk was. Ik hoop dat onze vriendschap voor altijd is, groeit en dat er nieuwe vriendschappen zullen ontstaan in mijn leven. En ik ben héél blij dat ik ze eindelijk weer kan knuffelen dit jaar!!

Daarover gesproken, wil ik ook dit jaar weer graag meer Spaans leren. Vorig jaar schafte ik een cursus aan waarin je vloeiend Spaans zou moeten leren spreken. Nu is mijn Spaans redelijk prima, maar ik kan nog lang niet alles wat ik wil zeggen, zonder dat ik het eerst op moet zoeken/ moet vertalen. En dat zou ik graag willen bereiken. Dan kun je zoveel makkelijker met elkaar praten. Dus daar ga ik aan werken, ik ga aan de slag met die cursus dit jaar!!

En verder op mijn visionboard

Ik wil heel graag dat mijn online inkomsten groeien. Dus ik ga me extra focussen op mijn advertenties weer terug krijgen op mijn blog, zodat die inkomstenbron ook weer actief wordt. Maar ook hoop ik dat de inkomsten van de enquete sites zullen groeien. Soms klikte ik weleens uitnodigingen weg, gewoon omdat ik er op dat moment even geen geduld voor had. Dat wil ik dit jaar niet meer doen, en eens kijken hoeveel extra geld dat oplevert.

Verder wil ik ook graag mijn spaarrekeningen laten groeien, zodat echt in elk potje een mooi minimaal bedrag zit. Een bedrag dat per potje zal verschillen, maar zodat ik wel kan zeggen dat ik écht tevreden ben met de inhoud van al mijn spaarpotjes.

Om dan maar meteen door te gaan met het plaatje ernaast; ik wil 5000 euro op mijn bufferrekening hebben staan, eind van het jaar zou ik graag zien dat er 2000 euro op mijn vakantie spaarrekening is blijven staan, en ik wil 2250 euro investeren. Voor de vakantiespaarrekening hoef ik natuurlijk niet op nul te beginnen, want daar staat al 1200 euro op. Dus dat scheelt een hoop!

Kleine dingen & Gran Canaria

Welke kleine dingen maken jou blij? Ik wil ook dit jaar weer stilstaan bij de kleine dingen in het leven die mij blij maken. Zoals mensen die iets liefs doen, of gewoon een vreemde die naar je glimlacht op straat. Of de mensen die de moeite voor me doen om me een verjaardagskaart te sturen in plaats van zo’n stomme facebook-felicitatie die je niet neer kunt zetten, iemand waarvan je een tijd niks gehoord hebt en die dan ineens een bericht stuurt om te vragen hoe het met je gaat. Of het eerste moment dat je weer zonder jas naar buiten kunt, omdat het zulk lekker weer is. Dat soort simpele dingen. Daar geniet ik altijd van, en daar wil ik nu extra bij stilstaan.

En dan tot slot mijn 35e verjaardag op Gran Canaria vieren met mijn Canarische vriendinnen. Ook mijn vriendinnen heb ik op mijn visionboard geplakt, maar omdat ik dat privé vind, staan ze niet op deze foto’s. Daarom ligt het plaatje met 35 jaar ook los, op het moment dat ik de foto maakte, omdat ik er een ander Canarisch plaatje overheen gelegd heb. Namelijk van de mooie duinen van Maspalomas. Ik ga echt zo dubbel en dwars genieten van mijn vakantie dit jaar en het eindelijk weer kunnen zien en knuffelen van mijn lieve vriendinnen.

Ik kan echt niet wachten tot het zo ver is! Gelukkig heb ik tot die tijd nog genoeg leuks te doen, dus dan duurt het wachten ook niet zo idioot lang.

Leestip: Geld verdienen via internet!

Wat zijn jouw persoonlijke doelen en wensen voor 2023?!

Visionboard van 2023