Mijn visionboard 2020

Mijn visionboard 2020

9 januari 2020 2 Door Marìs

Mijn visionboard 2020. Op 2 januari maakte ik mijn visionboard voor 2020. Ik had die dag vrij genomen en ik kon dus even heerlijk ontspannen!

Mijn visionboard 2020

Mijn visionboard 2020

Mijn visionboard 2020. Ik wilde ook graag mijn visionboard van 2020 met jullie delen. Want jullie zien ten slotte ook wekelijks een fotodagboek van mij, dus dan is het wel leuk als jullie ook weten welke doelen ik voor ogen heb voor 2020.

Leestip: Nieuwe bron van inkomsten!

Om te beginnen; Ik wil verder bouwen aan de weg naar (nog meer) succes met mijn blog. Daarnaast wil ik mijn online inkomsten zien te verdubbelen in 2020 (vergeleken met 2019). Verder wil ik ook graag de verbouwing van het huis helemaal afronden. Dat is wel echt een grote wens.

Ik hoop in de eerste helft van dit jaar een tweede jaarcontract te krijgen bij de post, zodat ik weer verzekerd ben van een jaar lang inkomsten uit werk.
Daarnaast wil ik in mijn dagelijks leven genieten van elk moment. Ook wil ik in 2020 graag nog meer Spaans leren.

Ik wil me beseffen dat ik moet genieten van de kleine momenten, want dat die veel meer waard zijn dan 1 groot moment. Gran Canaria zit in mijn hart, daarom ga ik er dit jaar ook weer 3 weken doorbrengen! Tevens ga ik daar ook mijn verjaardag vieren met mijn Canarische vriendinnen en mijn moeder. Ik hoop als verjaardagscadeau heel veel knuffels van ze te krijgen! Maar het is al een cadeau op zich dat ze op mijn verjaardag zijn.

Leestip: FIRE of HOT, de betekenis en wat kies ik?!

Tot slot nog 2 financiële doelen. Dit weten jullie al een beetje. Ik wil minimaal 2500 euro sparen op mijn buffer rekening en daarnaast wil ik ook op 20 juni 2020 1200 euro op mijn vakantierekening hebben staan (buiten het bedrag wat nog voor mijn vakantie van 2020 betaald moet worden).

En, ik ben vorig jaar begonnen met beleggen, daarmee wil ik dit jaar intensiever aan de slag gaan en natuurlijk structureel geld gaan inleggen. En 1x een groter bedrag. Aan het eind van 2020 wil ik portefeuille hebben ter waarde van minimaal 1500 euro.

Nu heb ik alles benoemd wat er op mijn visionboard van 2020 te zien is. Ik moet zeggen dat ik er elk jaar weer echt van geniet om aan het begin van het jaar een visionboard te maken. Zo tegen het eind van het jaar begin ik met het verzamelen van plaatjes voor mijn nieuwe visionboard en begin januari voeg ik meestal nog wel wat kleine dingetjes toe. Voorheen was ik niet altijd even duidelijk in mijn visionboards en dus zet ik er nu duidelijk bij wát ik ermee bedoel. Tenzij het echt voor zich spreekt. Ik hou ervan om even lekker creatief bezig te zijn met knippen en plakken en plaatjes uitzoeken en meestal komt mijn visionboard zo goed als helemaal uit! Hoe gaat dat bij jou?

Leestip: Christmas Jar!

Wat zijn jouw persoonlijke doelen voor 2020? Wat wil jij graag doen of bereiken? En maak jij ook een visionboard?