Als geld geen rol zou spelen

Als geld geen rol zou spelen

6 mei 2020 12 Door Marìs

Als geld geen rol zou spelen. En je kon op dit moment alles doen wat je zou willen. Wat zou jij dan doen?

Als geld geen rol zou spelen

Als geld geen rol zou spelen

Als geld geen rol zou spelen. En op dit moment zou je alles kunnen doen wat je maar wilt, wat zou jij nu dan doen? We zitten natuurlijk in een hele rare situatie en iedereen heeft zo zijn of haar dromen. Ik ben eigenlijk wel heel benieuwd naar die dromen.

Zelf zou ik denk ik 6/ 7 maanden per jaar op Gran Canaria wonen en daarnaast gewoon lekker veel schrijven, want dat is wat ik het leukste vind om te doen. Daarnaast zou ik ook lekker veel boeken lezen en regelmatig een wandeling over het strand maken. Of in de bergen en dan op de mooie uitkijkposten komen om foto’s te maken en te genieten van wat het eiland te bieden heeft. Natuurlijk zou ik ook afspreken met mijn vriendinnen zodat we lekker veel samen kunnen lachen en gek doen.

Ook zou ik weer de tijd nemen om vaker te gaan kleuren. Dat doe ik nu vaak niet omdat ik me daar gewoon geen tijd voor gun. Wel maak ik nu af en toe tijd voor legpuzzels, dat zou ik dan ook blijven doen. Want dat vind ik wel ontspannend werken. En het dood de tijd mooi tijdens het koken. Natuurlijk zou mijn moeder daar ook zijn óf regelmatig langs komen. Dat maakt het dan voor mij helemaal compleet.

Leestip: Waarop bespaar jij nu geld?

Vertel mij uitgebreid wat jij nu allemaal zou doen als geld geen rol speelt en je dus gewoon alles zou kunnen doen wat je maar wilt. En liever geen zinnetjes erbij als ‘maar dat kan helaas (nu) niet’. Want dromen moet je doen zonder aan beperkingen te denken 😉

Als geld geen rol zou spelen