Dit kreeg ik voor kerst 2020

Dit kreeg ik voor kerst 2020

26 december 2020 11 Door Marìs

Vandaag deel ik met jullie mijn kerstcadeaus in; Dit kreeg ik voor kerst 2020. Ik vertel jullie hoeveel geld ik kreeg, maar ook welke cadeaus.

Dit kreeg ik voor kerst 2020

Dit kreeg ik voor kerst 2020

Vandaag vertel ik jullie over mijn kerst; Dit kreeg ik voor kerst 2020. Ik begin met vertellen over wanneer ik wat gedaan heb. Dit jaar was dat natuurlijk bar weinig. Zo vierden mijn moeder en ik samen op kerstavond kerst. We moesten beiden eerst werken in de ochtend, zij werkte maar een halve dag (normaal hele dagen). En zo begonnen wij onze kerst in de middag.

Leestip: Corrigeren en blijven plannen!

Toen ze eenmaal thuis was, zetten we meteen allerlei lekkers op tafel zoals kerstkoekjes en kerstchocolade. Een kop warme choco erbij en we begonnen met het uitpakken van onze cadeaus onder het genot van Spaanse kerstmuziek. Super gezellig!

Nadat we onze cadeaus opengemaakt hadden, krasten we onze kraskalenders open en daarna gingen we gezellig gourmetten. We hadden mini kaasburgers, mini hamburgers, mini kalkoen en mini kip kerststerren/ kerstbomen. Vervolgens sloten we af met een lekker toetje.

Gekregen cadeaus

 • 6x december kraskalender
 • boek Het strandhuis – Suzanne Vermeer
 • Suzanne Vermeer boek – sneeuwexpress
 • boek Suzanne Vermeer – Zuidenwind
 • Jenga ‘bordspel’
 • Autolader voor mijn telefoon
 • Bordspel: Het verboden eiland
 • Donald Duck kerstspecial
 • Bordspel: Overbooked
 • Kaartspel: Saboteur
 • Donald Duck in Nederland

Met alle cadeaus ben ik enorm blij en ook mijn moeder is erg blij met haar cadeaus. Zo hebben wij elkaar weer extra blij kunnen maken. We zijn allebei dol op cadeautjes uitpakken, dat hoort voor ons ook echt bij de kerst (naast lekker eten).

Voor eerste en tweede kerstdag heb ik behalve blogposts schrijven en veel lezen en kerstdingen op tv kijken niks gepland staan. Even uitrusten van mijn werk, voordat ik dinsdag weer begin! Dacht ik.. maar mijn tante vroeg of ik eerste kerstdag kwam en bleef eten, mijn oma zou er ook zijn. Dus dat is wel gezellig! Blijven eten heb ik niet gedaan, maar even buurten wel. Zij heeft een grote woonkamer dus afstand was geen probleem.

Dan nog kerstgeld! Van oma kreeg ik 15 euro en met mijn kraskalenders won ik in totaal 25 euro. Van mijn tante kreeg ik 50 euro kerstgeld (en een mini doosje chocolade). Dat is in totaal dus 90 euro kerstgeld.

Leestip: Bonus 1 en loonsverhoging!

Hoe was jullie kerst? En wat voor cadeaus kregen jullie?

Dit kreeg ik voor kerst 2020