Financiële boeken

Financiële boeken

15 april 2020 6 Door Marìs

Financiële boeken. Dit zou geen financiële blog zijn, als ik niet ook over financiële boeken praat. Ik heb er al diverse gelezen en er staan er ook nog genoeg op mijn lijstje. Wel alleen Nederlandstalig.

Financiële boeken

Financiële boeken

Financiële boeken. Ik hou ervan om over geld te lezen. Ook van ander soort boeken, maar ik vind het nou eenmaal leuk om te lezen hoe andere mensen met geld omgaan of wat voor tips zij geven. Bijvoorbeeld naar aanleiding van dingen die zij meegemaakt hebben. Uit financiële boeken kun je bijna altijd wel iets halen voor jezelf waar jij weer wat aan hebt vind ik. Al is het maar een bevestiging dat je eigenlijk best goed bezig bent.

In het verleden heb ik al diverse boeken gelezen, maar momenteel liggen er ook weer een paar bij mij thuis. Elke woensdag review ik een financieel boek op mijn blog ikleesgraag.nl. Over onderstaande boeken staan al reviews online:

Binnenkort komen ook nog online: Sta financieel sterk en Ga hosselen. Voor mijn tijdens mijn vakantie staan ook al reviews ingepland over de volgende boeken: Minder piekeren over geld, Waar doen ze het van en Duur huis nooit thuis.

En natuurlijk volgen er binnenkort nog meer boeken, want ik heb er nog een paar thuis liggen waar ik nog reviews van wil schrijven. Maar dan moet ik ze wel eerst gelezen hebben natuurlijk.

Ook staan er nog wat boeken op mijn lijstje zoals. Een werkweek van 4 uur, het slimme bespaarboek, Geld verdienen met jezelf, eigenwijs je hypotheek aflossen, Het miljonairsbrein ontrafeld. Miljonair met een gewone baan, geld en gedrag en Rijke pa arme pa.

Mochten jullie nog meer tips hebben, uitsluitend Nederlandstalig, zet het dan in de reacties! Dan kan ik mijn lijstje aanvullen.

Leestip: Schulden? Onderneem actie!

welk financieel boek is jouw favoriet en waarom?

Financiële boeken