Hoe trek je veel geld aan

Hoe trek je veel geld aan

15 augustus 2020 7 Door Marìs

Hoe trek je veel geld aan met de wet van de aantrekkingskracht? Dat vertel ik vandaag!

Hoe trek je veel geld aan

Hoe trek je veel geld aan

Hoe trek je veel geld aan? Sommige mensen vinden dit onzin (klik dan gewoon snel weg!), anderen zweren erbij. En ik heb dat nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan! Met kleinere bedragen gaat het bij mij altijd vrij gemakkelijk, dus waarom niet met een groot bedrag!

Leestip: De wet van de aantrekkingskracht!

Zo hebben wij laatst deze cheque gedownload, maar dan leeg. Mijn moeder printte ze uit en beiden vulden wij een groot bedrag in. En daarna laat je het over aan het universum.

Wat je zelf nog moet doen is dus je naam invullen op de cheque en het bedrag dat je wilt ontvangen. Bij ondertekend zet je: Het universum. En ook schrijf je het bedrag nog een keer uit in letters bij ’to the order of’. En je vult de datum in waarop je het geld wilt ontvangen. Wees wel realistisch en zet niet meteen de datum van morgen of volgende week neer, want het kost tijd om een groot bedrag te realiseren.

Daarna is jouw taak om erin te geloven dat je het geld al bezit. Dat dat bedrag al van jou is. En handel daar ook naar. Denk bijvoorbeeld: geld zal er altijd zijn voor mij. Er is geld in overvloed, dus er is genoeg voor mij. Geld komt naar me toe als ik het nodig heb. Dat zijn een paar voorbeelden van gedachtes die je moet gaan geloven.

Want zodra je dat doet en je blokkeert dit niet met de gedachte ‘shit! Ik moet deze rekening betalen, dat geld heb ik niet’ of de gedachte ‘daar heb ik geen geld voor’ komt er geld naar je toe. Blijf je positief voelen en positieve gedachtes denken, anders blokkeer je de stroming. En daarna: Laat het los. Het universum regelt de rest en dat komt op het moment dat je er klaar voor bent. Dat hoeft niet persé precies die datum te zijn die jij op papier gezet hebt. Dat is een indicatie.

Je kunt een bedrag op de cheque invullen wat je wilt. Maar het moet wel een logische stap zijn. Dus ben je straatarm en vul je 1 miljoen in, dan klopt dat niet helemaal en kun je beter beginnen met zoiets als 1000 euro of 5000 euro. Of misschien dat 10.000 nog lukt. Daarna kun je altijd weer een nieuwe cheque invullen, als het eerste bedrag binnen is. Het universum is oneindig en dus is er altijd genoeg geld voor iedereen die dat aantrekt en erin gelooft.

Leestip: Geld aantrekken!

Ben jij hier ook mee bezig?

Hoe trek je veel geld aan