Jullie telefoon-eisen

Jullie telefoon-eisen

27 februari 2022 12 Door Marìs

Eens in de zoveel tijd hebben we allemaal een nieuwe telefoon nodig, daarom ben ik benieuwd naar jullie telefoon-eisen. Want iedereen heeft zo zijn voorwaarden.

Jullie telefoon-eisen

Jullie telefoon-eisen

Eens in de zoveel tijd is het nodig; een nieuwe telefoon, daarom ben ik benieuwd naar jullie telefoon-eisen. Waar moet jullie telefoon aan voldoen? Met een nieuwe telefoon bedoel ik een telefoon die voor jou nieuw is. Dus dat kan ook een tweedehands telefoon zijn, een refurbished telefoon, of echt een nieuw toestel.

Leestip: Heb jij stormschade?!

Vraag 1 wat betreft een nieuwe telefoon is natuurlijk welk merk zou jij kopen, voor jou persoonlijk. Dit artikel is absoluut geen adviesvraag, maar ik ben benieuwd wat jullie eisen zijn wat betreft telefoons, wat vindt jij belangrijk? Maakt het jou uit welk merk telefoon je neemt? En kies je dan voor een tweedehands, refurbished, of nieuw toestel? Wat bepaal jij als eerste? Het merk? Of het budget?

Mijn persoonlijke eisen voor een telefoon zijn dat ik niet meer van besturingssysteem wil wisselen. Apple heeft voor mij het fijnste besturingssysteem wat ik ooit gehad heb. Andere besturingssystemen zijn een doolhof voor mij, die vind ik onhandig. En ik wil niet hoeven wennen aan een nieuw systeem. Bij mijn huidige systeem weet ik alles makkelijk te vinden en dat is mij heel wat waard. Daarbij is dan dus ook meteen duidelijk dat elk nieuw toestel wat ik in de toekomst koop van Apple zal zijn.

Bij het kopen van een nieuwe telefoon hoef ik hier dus niet steeds over na te denken. Waar ik ook nooit over na hoef te denken is of ik een nieuwe telefoon wil, of toch niet. Voor mij staat ook vast dat ik altijd een nieuwe telefoon zal kopen, omdat ik gewoon zo lang mogelijk met mijn telefoons wil doen. Waar ik wel steeds over nadenk, is welk formaat telefoon ik wil hebben. Want Apple wisselt hierin nog weleens helaas. Mijn huidige telefoon is een iPhone 8 en daarvoor had ik een iPhone 6. Wat mij betreft hadden die beiden een prima formaat. Groter wil ik ze liever niet. Dan wordt het helemaal zo’n lomp ding.

Mijn volgorde is dus dat ik eerst bepaald welk toestel ik wil hebben en daarna hang ik er pas een budget aan vast. Maar er zijn natuurlijk ook genoeg mensen die dit andersom doen. Die eerst hun budget kiezen en daarna pas een telefoon. Ik ben ook benieuwd wat jullie keuze hierin is en waarom.

Zelf gebruik ik mijn telefoon ook voor het maken van foto’s voor mijn blogs. De batterij moet dus lang mee kunnen gaan, want als ik een dag weg ben, wil ik wel de hele dag door foto’s kunnen maken, zonder dat mijn telefoon op de terugweg leeg is. Vanaf de iPhone 8 zijn de camera’s alleen maar beter geworden, ik ben al tevreden over de kwaliteit van de foto’s van mijn huidige telefoon, dus ik zal nooit een duurder exemplaar nemen omdat die kwaliteit zogenaamd nóg beter is. Want eerlijk? Ik zie dat verschil niet. Dat zie je volgens mij alleen maar als je de foto’s groot wilt afdrukken.

Hoe bepaal jij jouw eisen voor een nieuwe telefoon? Zijn dit altijd dezelfde eisen, of verandert er nog weleens wat in jouw eisen? Voor mij zijn het eigenlijk altijd dezelfde eisen; Hetzelfde merk, hetzelfde formaat of iets wat daar het dichtste in de buurt komt, goede batterij en minstens net zo’n goede camera als de iPhone 8. En de kleur wit. Gewoon omdat ik ooit een zwarte telefoon had en die uitviel als het warm weer was, doordat zwart gewoon veel warmte opneemt. Ook als het in de schaduw ligt.

Leestip: Extra geld verdienen om je telefoon te vervangen kan hier!

Wat zijn jullie eisen voor een nieuwe telefoon en wat geef jij maximaal uit aan het vervangen van je telefoon?

Dit artikel bevat affiliate links. Indien je iets koopt via een link, krijg ik daar een vergoeding voor. Jij betaald gewoon de normale prijs. Mocht je iets kopen via een van mijn links; heel erg bedankt! Zo kan ik voor jullie blijven bloggen.

Jullie telefoon-eisen