Kies 1 uitgave

Kies 1 uitgave

18 januari 2021 3 Door Marìs

Vandaag in mijn artikel Kies 1 uitgave, vraag ik jullie om 1 uitgave te kiezen waar je gelukkig van wordt.

Kies 1 uitgave

Kies 1 uitgave

Vandaag vraag ik jullie; Kies 1 uitgave waar je gelukkig van wordt! En dan bedoel ik niet persé de uitgave zelf, maar het resultaat wat die uitgave teweeg brengt. Kies 1 ding wat jou het meest gelukkig maakt en wat geld kost.

Leestip: Mijn volgende extra doel!

Dit kunnen heel veel dingen zijn: je boodschappen, omdat je heel gelukkig wordt van eten. Of uitgave aan leuke dingen (benoem dan het leukste!), een budget voor iets anders leuks, vakantie die je gelukkig maakt omdat je er zulke mooie herinneringen maakt. Of je stream abonnement omdat je daar zo relaxt van wordt, als je even kunt ontspannen met muziek of je favoriete programma.

Dan komen we natuurlijk bij mij persoonlijk aan. Als ik moet kiezen welke uitgaven mij blij maken, dan zijn dat eigenlijk meerdere uitgaven. Ik word namelijk blij van al mijn spaarbedragen, maar ook van de bedragen die ik investeer en beleg. Maar er is wel 1 maandelijkse uitgave waar ik écht heel blij van word. Wie weet kunnen sommigen van jullie het al raden, wie weet had je er niet aan gedacht.

Waar ik het meest gelukkig van wordt qua maandelijkse uitgave, is mijn bedrag voor vakantie. Dat betekent namelijk elke maand weer een stukje dichtbij het moment dat ik weer naar mijn Canarische vriendinnen toe ga. En het is dus niet het geld zelf waar ik gelukkig van word, maar wel wat ik met dat bedrag dóé, wat ik daarvoor terug krijg. Zij maken mij oprecht altijd zo blij. En ik lach altijd zo ontzettend veel als ik met mijn moeder samen naar hun toe ga. Daar kan ik heel lang op teren.

Verrassing!

Het liefste zou ik ze elk jaar bezoeken. Maar omdat wij niet maar 1 weekje willen (dat is gewoon te kort, je bouwt ook beter een band op met mensen als je langere tijd bij ze in de buurt bent), gaat dat momenteel nog niet. Het is nu natuurlijk lastig omdat we niet weten wanneer we weer naar ze toe kunnen, want dat doen we pas als je weer zonder mondkapjes kunt vliegen en als alles weer normaal is en er geen beperkingen meer gelden. Maar ondertussen sparen we gewoon lekker door en kunnen we misschien wél eens vaker achter elkaar daarheen.

Zo heb ik in mijn hoofd om op een verrassingsreis te gaan als een van mijn vriendinnen 50 wordt over een paar jaar. Gewoon niks vertellen (nee ze leest dit niet, en anders zou ze het niet begrijpen wat ik schrijf, want ze kan maar een paar woordjes/ zinnetjes Nederlands), wel tegen haar tante zeggen dat we komen als verrassing voor haar nichtjes verjaardag en dan; surprise! Dat lijkt me zo leuk om te kunnen doen!!

Leestip: 5 tips voor gezonde financiën!

Van welke uitgave wordt jij het meeste blij als je er 1 moet kiezen?

Kies 1 uitgave