Kosten kerstcadeaus van 2021

Kosten kerstcadeaus van 2021

8 november 2021 2 Door Marìs

Kosten kerstcadeaus van 2021. Ik koop mijn kerstcadeaus graag op tijd, dus ook dit jaar begon ik eind oktober alweer met inkopen doen.

kosten kerstcadeaus 2021

Kosten kerstcadeaus van 2021

Vandaag deel ik mijn kosten kerstcadeaus van 2021 met jullie. Het eerste cadeau dat ik kocht kwam bij The Body Shop vandaan. Namelijk een handcrème voor mijn moeder, haar favoriete geur. Deze kocht ik omdat ze normaal bij mij thuis beneden ook altijd een tube heeft liggen, maar deze was op. Zij heeft in de winter super droge handen, dus is het wel zo fijn om ze even in te kunnen smeren. Omdat ze zelf nog geen nieuwe tube neergelegd heeft, vond ik dit een mooi cadeau. Zo kan ze hem ook niet vergeten mee te nemen naar mij toe. Dit cadeau kostte 11 euro.

Leestip: Dit deed ik met mijn ontvangen kerstgeld in 2020!

Daarna ging ik snel naar de supermarkt, want er gingen alweer geruchten dat het mondkapje weer verplicht zou worden in de winkels. En aangezien ik dan niet in winkels kom, moest ik dit snel doen. Ik kocht bij de supermarkt 2 december kraskalenders. Eentje ter waarde van 5 euro (die we altijd hebben) en eentje ter waarde van 10 euro, die we eigenlijk nooit eerder gehad hebben. Maar omdat de kraskalender dit jaar 20 jaar schijnt te bestaan, vond ik dit wel leuk. In totaal gaf ik hier dus 15 euro aan uit.

Tot slot deed ik nog een bestelling via bol. Dit waren 2 boeken van Suzanne Vermeer en nog 1 ‘schepje’ om je oorsmeer te verwijderen. Klinkt wellicht als een gek cadeau, maar mijn moeder wilde er graag nog eentje bij hebben. Dit is weer typisch zo’n ding waarvan ze dan denkt; oh dat komt nog wel, dat bestel ik nog wel een keer. Maar waarvan ze dan wel blij is dat ze het eindelijk heeft. In totaal betaalde ik voor deze 3 dingen 32,97 euro.

In totaal heb ik dit jaar dus 58,97 euro uitgegeven aan kerstcadeaus. Een stuk minder dan vorig jaar, maar dat komt wel even een stuk beter uit voor nu. Mijn budget lag dit jaar ook minder hoog, namelijk tussen de 50 en 60 euro. Ik ben dus mooi binnen het budget gebleven. Wat mijn budget voor de kerst van volgend jaar zal zijn, weet ik nu nog niet. Ik beslis per jaar naar aanleiding van de omstandigheden en kosten die ik dat jaar gehad heb of in het begin van het nieuwe jaar ga krijgen, hoeveel mijn budget is voor de kerstcadeaus. Wel wil ik altijd minimaal 5 cadeaus kunnen kopen. Als in; 5 dingen kunnen inpakken.

Dit jaar heb ik precies 5 pakjes. De kraskalenders pak ik gewoon in als 1 cadeau, het ‘schepje’ als een tweede cadeau, de handcrème is nummer 3 en de 2 boeken nummer 4 en 5. Ook kreeg ik nog een ander boekje cadeau toen ik de boeken bij bol bestelde. De omschrijving was erg spannend, dus ik ga hem zeker lezen. Daarna geven we hem waarschijnlijk weer door aan andere leesfanaten. Ook van de Body shop kreeg ik nog een product cadeau en waarschijnlijk bewaar ik dat als cadeau om weg te geven als er iemand jarig is.

Leestip: Kosten kerstcadeaus 2020!

Hoeveel geef jij dit jaar uit aan kerstcadeaus? Wat is jouw budget? Of koop jij cadeaus zonder een budget te hebben vastgesteld?

Dit artikel bevat affiliate links. Indien je iets koopt via een link, krijg ik daar een vergoeding voor. Jij betaald gewoon de normale prijs. Mocht je iets kopen via een van mijn links; heel erg bedankt! Zo kan ik voor jullie blijven bloggen.

Kosten kerstcadeaus van 2021