Kosten kerstcadeaus van 2022

Kosten kerstcadeaus van 2022

30 november 2022 1 Door Marìs

Dit zijn de kosten kerstcadeaus van 2022. In oktober begon ik alweer met inkopen doen, want ik begin hier altijd graag op tijd mee.

Kosten kerstcadeaus van 2022

Kosten kerstcadeaus van 2022

Vandaag deel ik mijn kosten kerstcadeaus van 2022 met jullie. Het eerste cadeau dat ik kocht kwam bij The Body Shop vandaan. Namelijk een handcrème voor mijn moeder, haar favoriete geur. Deze kocht ik omdat ze normaal bij mij thuis beneden ook altijd een tube heeft liggen, maar deze was op. Zij heeft in de winter super droge handen, dus is het wel zo fijn om ze even in te kunnen smeren. Omdat ze zelf nog geen nieuwe tube neergelegd heeft, vond ik dit een mooi cadeau. Zo kan ze hem ook niet vergeten mee te nemen naar mij toe. Daarnaast had zij ook gevraagd om een body butter van haar favoriete merk. Deze cadeaus kosten in totaal; 39 euro.

Leestip: Dit deed ik met mijn ontvangen kerstgeld in 2020!

Daarna ging ik snel naar de supermarkt, want de december kraskalenders waren er weer! Ik kocht bij de supermarkt 2 december kraskalenders ter waarde van 10 euro per stuk. In totaal gaf ik hier 20 euro aan uit.

Tot slot deed ik nog een bestelling via bol.com*. Dit waren 2 boeken van Suzanne Vermeer en nog een paar andere cadeaus. Namelijk een soort kussentjes voor om je autogordel. In de zomer snijd die altijd zo in onze keel, dat we denken dat het fijn is om er zo’n ding omheen te doen. Verder kocht ik ook een SD kaartje voor in haar fotocamera, omdat ze er eentje bij wilde hebben. En ik kocht een autolader, want die van haar werkt niet meer. In totaal betaalde ik voor deze 5 dingen 55,16 euro.

In totaal heb ik dit jaar dus 114,16 euro uitgegeven aan kerstcadeaus. Een stuk meer dan vorig jaar, maar mijn budget lag dit jaar ook wat hoger. Dit jaar lag dat rond de 80 euro, daar ben ik dus wel overheen gegaan, maar dan heeft ze wel echt dingen die ze graag wil hebben en ook écht gaat gebruiken. Wat mijn budget voor de kerst van volgend jaar zal zijn, weet ik nu nog niet. Ik beslis per jaar naar aanleiding van de omstandigheden en kosten die ik dat jaar gehad heb, hoeveel mijn budget is voor de kerstcadeaus. Wel wil ik altijd minimaal 5 cadeaus kunnen kopen. Als in; 5 dingen kunnen inpakken.

Dit jaar heb ik precies 6 of 7 pakjes. Afhankelijk van hoe ik het inpak. De kraskalenders pak ik gewoon in als 1 cadeau. En verder laat ik het afhangen van het aantal cadeaus dat ze voor mij heeft. Pas als ik het aantal weet, weet ik hoe ik de cadeaus voor haar ga inpakken. Het is ten slotte wel zo leuk als we een klein beetje om en om iets kunnen uitpakken en het een beetje gelijk op gaat. Al met al ben ik erg tevreden met de cadeaus die ik voor mijn moeder gekocht heb. Gewoon omdat ik weet dat ze er blij mee gaat zijn, dan mag je soms best wat boven je budget uit komen.

Andersom zit zij voor mij namelijk ook weleens boven haar budget. Ik verheug me nu alweer heel erg op onze kerstviering samen. Wij zullen op de dag van kerstavond al samen kerst vieren, de andere dagen brengt zij door bij haar vriend.

Leestip: Kosten kerstcadeaus 2020!

Hoeveel geef jij dit jaar uit aan kerstcadeaus? Wat is jouw budget? Of koop jij cadeaus zonder een budget te hebben vastgesteld?

Dit artikel bevat affiliate links. Hierdoor verdien ik een klein bedrag wanneer jij via mijn link iets koopt. Jij betaald gewoon het normale bedrag van het product dat je koopt. Mocht je iets kopen via een van mijn links; heel erg bedankt! Zo kan ik voor jullie blijven bloggen.

Kosten kerstcadeaus van 2022