Totale extra inkomsten 2020

Totale extra inkomsten 2020

30 december 2020 3 Door Marìs

Vandaag deel ik met jullie mijn Totale extra inkomsten 2020. Vorig jaar deelde ik dit artikel voor het eerst met jullie. Dit jaar kunnen jullie ook weer zien hoeveel extra inkomsten ik binnen haalde via welke (online) inkomstenbron.

Totale extra inkomsten 2020

Totale extra inkomsten 2020. Vandaag vertel ik jullie precies hoeveel extra inkomsten ik in 2020 binnengehaald heb met mijn blog, smaaktesten en de kliksites zoals Euroclix. Omdat ik geen uitbetalingen meer open heb staan, weet ik dat er dit jaar niks meer gestort word en maak ik alvast dit artikel!

Leestip: Totale extra inkomsten 2019!

30 euro met smaaktesten. En dit had nog veel meer geweest kunnen zijn, maar helaas kwam tante corona het land is en kwamen hierdoor ook de smaaktesten grotendeels stil te liggen. Hopelijk kan dat volgend jaar weer gewoon op gang komen, want dit was een leuke extra inkomstenbron.

Dan het bedrag wat ik met mijn blog verdiend heb. Dit is verdiend via de Google advertenties, en van hun mag je nooit precies bekend maken hoeveel geld je verdiend hebt. Maar ik kan wel vertellen dat ik minder dan 700 euro uitbetaald kreeg in 2020.

Kliksites

Voor de kliksites is dit een totaalbedrag van 797,- euro. Hieronder geef ik jullie een overzicht van het totaalbedrag wat ik via welke site uitbetaald kreeg.

Natuurlijk hoop ik volgend jaar mijn online inkomsten weer verder te laten groeien. Mijn streven is om dit elk jaar weer een stuk verder te kunnen laten groeien. Iedereen die meegeholpen heeft om deze bedragen te laten groeien, wil ik énorm bedanken. Zeker de mensen die zich via mijn link aangemeld hebben bij Euroclix of andere kliksites. Hopelijk kunnen jullie hier in de toekomst net zoveel geld mee gaan verdienen als ik! Dat gun ik jullie van harte. Op naar een nóg mooier 2021!

Als je je via een van mijn bovenstaande links aanmeld, krijg ik daar in de meeste gevallen een vergoeding voor. Dat kost jou niks!

Leestip: Zo spaar jij 30.000 euro!

Hoeveel heb jij verdient dit jaar aan online inkomsten?

Totale extra inkomsten 2020