Totale extra inkomsten 2019

10 januari 2020 14 Door Marìs

Totale extra inkomsten 2019. Het is zo ver! 2020 is begonnen en dus heb ik kunnen optellen wat mijn totale extra inkomsten waren in heel 2019.

Totale extra inkomsten 2019

Totale extra inkomsten 2019

Totale extra inkomsten 2019. Vandaag vertel ik jullie precies hoeveel extra inkomsten ik in 2019 binnengehaald heb met mijn blog, smaaktesten en de kliksites. Vandaag komen jullie precies te weten hoeveel extra inkomsten er binnen kwamen via welke weg.

Leestip: 140% salaris!

Met smaaktesten heb ik dit jaar 185 euro verdiend. En dit had nog meer geweest kunnen zijn, maar helaas kon ik een aantal keer niet mee doen door teveel aanmeldingen en dan gaan ze loten.

Tot slot het bedrag wat ik met mijn blog verdiend heb. Dit mag je nooit bekend maken van het bedrijf, dus helaas kan ik daar niet verder op in gaan.

Kliksites

Voor de kliksites is dit een totaalbedrag van 985,40 euro. Hieronder geef ik jullie een overzicht van het totaalbedrag wat ik via welke site uitbetaald kreeg.

Ipay 37,50
Cashze 10,-
Euroquestions 96,-
ConnectNL 37,50
Cashparadijs 25,-
GlobalTestMarket (nu: Lifepoints) 80,-
Crazymails 7,50
My Flavours 20,- (update: bestaat niet meer)
Qassa (voorheen; MoneyMiljonair) 50,-
Ladycashback 25,-
Cashbackkorting 25,-
Bespaarportaal 12,50
NuCash 20,-
Panelwizard 12,80
Factsnapp 3,20
Enqueteclub 25,-
Jiggy (bestaat nu niet meer) 11,50
Opinionbar 11,90
Euro clix 475,-

Natuurlijk hoop ik volgend jaar mijn online inkomsten weer verder te laten groeien. Mijn streven is om dit elk jaar weer een klein stukje verder te kunnen laten groeien. Iedereen die meegeholpen heeft om deze bedragen te laten groeien, wil ik énorm bedanken. Zeker de mensen die zich via mijn link aangemeld hebben bij Euro clix. Hopelijk kunnen jullie hier in de toekomst net zoveel geld mee gaan verdienen als ik! Dat gun ik jullie van harte.

Leestip: FIRE of HOT, de betekenis en mijn keuze!

Hoeveel heb jij verdiend dit jaar aan online inkomsten?

*Als je je aanmeld via sommige links krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit kost jou niks, maar is een beloning van dat bedrijf aan mij. Bedankt voor het aanmelden!

Totale extra inkomsten 2019