Totale extra inkomsten 2019

Totale extra inkomsten 2019. Het is zo ver! 2020 is begonnen en dus heb ik kunnen optellen wat mijn totale extra inkomsten waren in heel 2019.

Totale extra inkomsten 2019

Totale extra inkomsten 2019

Totale extra inkomsten 2019. Vandaag vertel ik jullie precies hoeveel extra inkomsten ik in 2019 binnengehaald heb met mijn blog, smaaktesten en de kliksites zoals Euroclix. Vandaag komen jullie precies te weten hoeveel extra inkomsten er binnen kwamen via welke weg.

Leestip: 140% salaris!

Met smaaktesten heb ik dit jaar 185 euro verdiend. En dit had nog meer geweest kunnen zijn, maar helaas kon ik een aantal keer niet mee doen door teveel aanmeldingen en dan gaan ze loten.

Tot slot het bedrag wat ik met mijn blog verdiend heb. Dit is verdiend via Adsense en van hun mag je nooit precies bekend maken hoeveel je verdiend hebt. Maar het bedrag wat ik dit jaar uitbetaald gekregen heb ligt ergens tussen de 125 en 175 euro.

Kliksites

Voor de kliksites is dit een totaalbedrag van 985,40 euro. Hieronder geef ik jullie een overzicht van het totaalbedrag wat ik via welke site uitbetaald kreeg.

Ipay 37,50
Cashze 10,-
Euroquestions 96,-
ConnectNL 37,50
Cashparadijs 25,-
GlobalTestMarket (nu: Lifepoints) 80,-
Crazymails 7,50
My Flavours 20,-
Qassa (voorheen; MoneyMiljonair) 50,-
Ladycashback 25,-
Cashbackkorting 25,-
Bespaarportaal 12,50
NuCash 20,-
Panelwizard 12,80
Factsnapp 3,20
Enqueteclub 25,-
Jiggy (bestaat nu niet meer) 11,50
Opinionbar 11,90
Euroclix 475,-

Natuurlijk hoop ik volgend jaar mijn online inkomsten weer verder te laten groeien. Mijn streven is om dit elk jaar weer een klein stukje verder te kunnen laten groeien. Iedereen die meegeholpen heeft om deze bedragen te laten groeien, wil ik énorm bedanken. Zeker de mensen die zich via mijn link aangemeld hebben bij Euroclix. Hopelijk kunnen jullie hier in de toekomst net zoveel geld mee gaan verdienen als ik! Dat gun ik jullie van harte.

Leestip: FIRE of HOT, de betekenis en mijn keuze!

Hoeveel heb jij verdiend dit jaar aan online inkomsten?

*Als je je aanmeld via sommige links krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit kost jou niks, maar is een beloning van dat bedrijf aan mij. Bedankt voor het aanmelden!

Totale extra inkomsten 2019

11 thoughts on “Totale extra inkomsten 2019”

 1. Dit jaar ongeveer 15 euro met clix verdient, vergeet het wel nog om via euro clix naar een andere website te gaan. Het is hebben of niet.
  Spaar je ook koopzegels, daar krijg je immers ook genoeg rendement op.

  1. Ook leuk 15 euro! Alle beetjes extra zijn welkom zeg ik altijd. Jammer dat je het nog wel eens vergeet, dat had ik in het verleden ook, maar inmiddels zit het er best wel goed in. Hoewel ik het idd heel soms ook nog wel eens vergeet.
   Ja zeker spaar ik ook koopzegels! Ik vind het een ideale manier van sparen, want je merkt er weinig tot niks van en het levert toch een leuk extra zakcentje op.

 2. Spaarzegels sparen we hier ook. Ik ben tevreden over Euroclix. Regelmatig leuke enquêtes. Nog niet zo heel veel verdiend, want ben pas in december lid geworden. Maar toch al iets meer dan 2400 clix. Vind ik zelf wel leuk voor iets minder dan een maand in totaal 😊.
  Maar ik ben vooral benieuwd naar de ervaringen met Euroquestions. Werkt dat net zo goed als Euroclix? En even betrouwbaar?

  1. Dat klinkt goed! Zeker lekker verdiend in een maandje tijd! Euroquestions daar krijg je uitnodigingen van per email. Maar ik heb daar ook best vaak dat ik niet voor een onderzoek in aanmerking kom of dat ze al genoeg mensen hebben. Helaas. Maar als nog vind ik het een leuke extraatje! Alle beetjes helpen zeg ik altijd 😉

     1. Hoi, inmiddels aangemeld bij Euroquestions 😊👍🏻.
      Maar ik ben ook wel benieuwd naar jouw ervaringen met sites die je benoemd die onder orangebuddies vallen zoals enquêteclub en ik dacht Ipay. Als ik Google op review kom ik namelijk maar weinig positieve tegen.
      Vandaar dat ik benieuwd was naar jouw ervaring hiermee. (Als ik dat mag vragen). 😊

      1. Leuk! Ben benieuwd hoe die jou gaat bevallen! De sites van die eigenaar waar je 25 euro moet hebben voor ze uitbetalen dat lukt mij maar 1x per jaar. Maar omdat dat er 3 zijn is dat wel weer 75 euro extra en blijf ik er wel lid van. MyFlavours en Nucash haal ik meerdere keren per jaar een uitbetaling van en Ipay ook minstens 2x. Dus ik vind vooral de combi van die paar heel fijn, het wisselt elkaar lekker af. En van dat rijtje kies ik er altijd 1 uit waarbij ik dan de enquetes invul, dan krijg je bv 21 cent of 25 cent per enquete. Als ik dan bij die site de uitbetaling kan aanvragen, kijk ik naar de volgende uit dat rijtje. Dan kijk ik meestal naar het laagste bedrag wat ik nog moet sparen en ga ik van die sites de enquetes doen dagelijks, net zo lang tot ik daar weer de uitbetaling van kan aanvragen. Zo versnel je het proces toch weer wat elke keer. Ik denk zelf dat het negatieve wegkomt van mensen die het geld te weinig vinden/ het te traag vinden gaan omdat ze alleen op de mails klikken en verder niks doen. Of omdat ze geen tijd erin steken. Waardoor het trager gaat. Ik bezoek bv alle sites waar ik op de site zelf kan klikken elke dag om te klikken. Des te sneller haal je de uitbetalinggrens. Tuurlijk mag je dat vragen 😉

 3. Duidelijke uitleg! Hartstikke bedankt! Ik merk dat ik het wel een leuke manier vind om iets extra’s te verdienen. En alle kleine beetjes maakt samen toch een lekker bedrag😊. Ik ga toch maar eens kijken bij ipay en even uitzoeken hoe het zit met sites waarbij je op banners kunt klikken 😊. Nogmaals bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *