Visionboard 2022 wensen

Visionboard 2022 wensen

5 januari 2022 4 Door Marìs

Vandaag deel ik met jullie mijn visionboard 2022 wensen. Want ik zeg altijd; een nieuw jaar biedt nieuwe kansen!

Visionboard 2022 wensen

Visionboard 2022 wensen

Vandaag deel ik met jullie mijn artikel; Visionboard 2022 wensen. In dit artikel deel ik met jullie mijn wensen en doelen voor dit nieuwe jaar. Onder de tissue staat een privéfoto en onder het rondje een datum, dus ivm privacy zijn deze afgedekt.

Leestip: Jij kunt ook makkelijk online geld verdienen!

In 2022 wil ik de volgende doelen bereiken/ heb ik de volgende wensen, vanaf links, van boven naar beneden;
 
– Dat mijn geld blijft groeien
– Zwemmen in het geld (figuurlijk)
– Alle corona maatregelen voorgoed weg
– Vriendschap voor altijd is en blijft
– Dat ik de spaardoelen haal op het briefje
– Terug naar het normale leven, voorgoed!
– Dat mijn bloginkomsten groeien naar 300 euro per maand
– Vloeiend Spaans (leren) spreken
– Blij/ gelukkig zijn (met kleine dingen)
– Van het leven genieten
– Texel met mam & oma, met het oude normaal!!
– 100 boeken lezen
– Alle verbouwklussen van mijn wensenlijstje afronden

Zal alles gaan lukken?

Sommige van bovenstaande punten zijn wensen, andere zijn échte doelen. Bij échte doelen heb je invloed op het verloop ervan, je kunt er echt dingen voor doen om die doelen te behalen. Bij wensen heb je die invloed niet altijd. Vorig jaar had ik al jaren de wens om mijn moeders achternaam aan te nemen, alleen had ik hier nooit eerder een doel van gemaakt, omdat ik dacht dat er bezwaar gemaakt kon worden. Toen ik erachter kwam dat dit niet zo was, maakte ik hier mijn doel van. En dat lukte.

Wat betreft de spaardoelen is er eentje waar ik eind vorig jaar al een start mee gemaakt heb en dat is de 5000 euro voor het investeren. Ik investeerde namelijk alvast 750 euro in een project. Dus nog 4250 euro te gaan! We zullen zien hoe ver ik daarmee kom.

Op de wens dat mijn vriendschappen van nu voor altijd zullen blijven heb ik ook maar half invloed, want voor vriendschap zijn er 2 mensen nodig die hetzelfde willen. Zelf vind ik het leuk om van zowel doelen als wensen plaatjes op mijn visionboard te plakken. Want vaak stuur je toch wel de benodigde energie voor het slagen van een wens de lucht in.

Voor doelen zoals het lezen van 100 boeken zal ik hard mijn best moeten doen, maar ik vind het een hele goede uitdaging omdat ik vaak toch wel rond de 2 boeken per week zit. Dus in dat geval moet ik makkelijk de 100 per jaar kunnen halen. Ware het niet dat er soms natuurlijk ook echte dikke boeken tussen zitten, waar ik minstens een week over doe om ze uit te krijgen. Het zal er dus om hangen of dat doel behaald wordt.

Wat betreft de verbouwklussen… daar heb ik met een beetje geluk binnenkort meer nieuws over voor jullie!

Leestip: Dit kreeg ik voor kerst 2021!

Wat zijn jullie wensen en doelen voor 2022?

Visionboard 2022 wensen