Zo voelt het om je spaardoel te bereiken

12 januari 2019 1 Door Marìs

Zo voelt het om je spaardoel te bereiken. Eind 2018 haalde ik toch nog mijn spaardoel! Ik had het niet meer verwacht. Hoe dit voelde? Dat lees je vandaag!

Zo voelt het om je spaardoel te bereiken

Zo voelt het om je spaardoel te bereiken. Eind 2018 haalde ik toch nog mijn spaardoel; 2000 euro op de ‘verhuizen’ spaarrekening. Ik had begin november nooit verwacht dat ik dit nog zou kunnen halen, maar omdat ik in november mijn laatste salaris/ eindafrekening kreeg wat veel meer was dan ik verwacht had, lukte het toch!

Toen ik uitgerekend had dat ik in december mijn spaardoel zou gaan halen én zelfs nog geld over had om aan mijn eerste spaardoel van 2019 te gaan werken voelde ik me super blij en trots! Ik had het gewoon voor elkaar gekregen met dat beetje salaris om toch super goed en veel geld te sparen over het hele jaar! Dat voelt oprecht zó heerlijk!

Leestip: iedereen kan sparen!

Al duurde dat gevoel wel maar kort, net als wanneer je blij bent met een aankoop en de dag later het al niet meer zo bijzonder is. Want gelijk popte mijn nieuwe spaardoelen voor 2019 al op in mijn hoofd. Daar begon ik heel enthousiast aan. Want ik besloot om eerst mijn kleine nieuwe spaardoelen bij elkaar te sparen omdat ik weet dat wanneer bij mij bekend is dat ik kan verhuizen (dat ik een nieuw huis heb) dat ik ze anders zou laten versloffen. En ik vind ze wel belangrijk. Dus vandaar mijn keuze.

En dan komen later mijn grote spaardoelen aan de orde. Ik ben benieuwd hoe het gaat met mijn stresslevel gedurende het nieuwe jaar en hoe het de volgende keer voelt als ik mijn grote spaardoelen bereik!

Leestip: Sparen, hoe ik begon met niks!

Hebben jullie al eens grote spaardoelen behaald en hoe voelden jullie je toen? En voor hoe lang voelde je je zo? Als ik naar mijn spaarmeter kijk van de verhuisrekening voel ik me wel nog steeds trots dat ik al zo’n mooi begin gemaakt heb, maar de echte grote blijheid is toch al vervaagd.