Belastingteruggave maart 2020

Belastingteruggave maart 2020

4 maart 2020 16 Door Marìs

Belastingteruggave maart 2020. Het is weer zo ver, maart is weer begonnen! Dus we kunnen allemaal weer onze belastingteruggave van 2019 invullen. Hoeveel krijg jij terug? Of moet je juist betalen?

Belastingteruggave maart 2020

Belastingteruggave maart 2020. De maand maart is weer begonnen en dat betekend dat we vanaf afgelopen zondag, toen het 1 maart was, weer allemaal onze aangifte konden invullen. Tenminste… dat was de bedoeling. Maar er was storing! Sommige mensen konden niet inloggen, anderen kregen de mededeling dat hun gegevens niet konden worden opgehaald.

Leestip: My Moneyzz februari 2020!

Zelf ben ik er ook altijd als een van de eersten bij. Gewoon omdat ik weet dat ik geld terug krijg. En dan wil ik ook gewoon meteen weten hoeveel dat is. Ook ik kon overdag niet inloggen op de site. Wel heb ik toen de app gedownload, om te kijken of ik het daarmee af zou kunnen. Maar helaas. Daar kun je geen overige inkomsten opgeven.

Wel kon ik daarin zien dat puur gebaseerd op mijn werk en de andere gegevens die ze al wel hadden, ik dan 395 euro terug zou krijgen. Maar ik wist natuurlijk niet wat er met dat bedrag zou gebeuren wanneer ik mijn overige inkomsten daar nog bij op zou geven. Dus het bleef even spannend. Omdat ik altijd vroeg naar bed ga, heb ik het in de avond niet meer geprobeerd, dan staat mijn laptop gewoon al uit.

Dus dan maar wachten tot de volgende dag. Toen ik het uiteindelijk kon invullen, kwam eruit dat ik als nog gewoon 395 euro terug ga krijgen van de belastingdienst, yes! Kassa!! Wat ik met het geld ga doen? Ik wacht eerst even rustig af totdat het zo ver is. Maar ik heb in mijn hoofd om dit bedrag in zijn geheel op mijn buffer rekening te zetten.

De belastingaangifte ingevuld  voor 1 april? Dan krijg je voor 1 juli bericht. De uiterste datum voor het invullen van je belastingaangifte is 1 mei.

Leestip: Spaarplan hoe gaat het nu Februari 2020!

Wat ga jij doen met het geld wat je terug krijgt? Of moet je juist betalen? Was je hierop voorbereid?