Hoeveel spaargeld heb jij?

Hoeveel spaargeld heb jij?

3 oktober 2021 7 Door Marìs

Hoeveel spaargeld heb jij? Gewoon even nieuwsgierig naar de financiële situatie van mijn lezers! Hoeveel spaargeld heb jij? En hoeveel geld in investeringen?

Hoeveel spaargeld heb jij?

Hoeveel spaargeld heb jij? Zelf zag ik bij het invullen van de belasting teruggave in maart dat ik ruim 5400 euro had in januari 2019. Dat geld is natuurlijk daarna allemaal op gegaan aan de verhuizing en verbouwing, maar het was voor het eerst dat ik zo een mooi bedrag had staan op mijn spaarrekening. Uiteindelijk is dat zelfs nog meer dan 5000 euro geworden.

Leestip: Zo kun jij online geld verdienen waar je van op vakantie kunt!

Op dit moment heb ik 4500 euro in investeringen zitten, heb ik een beleggingsportefeuille van zo’n 1680 euro en heb ik in totaal op moment van schrijven (eind augustus 2021) 3834 euro spaargeld. Wat mij betreft zijn dit al hele mooie bedragen die ik graag nog veel verder zie groeien. Als je eenmaal begint hiermee dan doe je  er ook wel echt je best voor om het nog verder te laten groeien. Tenminste, dat is bij mij zo. Natuurlijk geef ik ook gewoon nog geld uit aan de dingen die voor mij belangrijk zijn.

Want alleen maar geld sparen/ beleggen/ investeren daar word ik namelijk ook niet gelukkig van. Waar ik wel gelukkig van word, is geld uitgeven aan vakanties, zodat ik bijvoorbeeld lekker naar mijn vriendinnen toe kan gaan op Gran Canaria.

Vooral geld uitgeven aan ervaringen is voor mij belangrijk, ik wil graag heel veel mooie herinneringen opbouwen. Zowel met mijn moeder en oma als met mijn Canarische vriendinnen. En natuurlijk ook met de Nederlandse vriendin, al zien wij elkaar niet zo heel vaak, het is wel altijd gezellig als we elkaar zien en dat is ook goed.

Leestip: Om deze reden loste ik mijn studieschuld in 1x af!

Hoeveel spaargeld heb jij? En hoeveel geld heb je geïnvesteerd en hoeveel belegd?