Mijn verjaardag van 2022

Mijn verjaardag van 2022

20 oktober 2022 1 Door Marìs

Hoe het was, wat ik gedaan heb en hoeveel geld ik gekregen heb, lezen jullie allemaal in dit artikel. Want mijn verjaardag van 2022 was gelukkig heel anders dan die van vorig jaar. Het was dit jaar eindelijk weer eens leuk!

Mijn verjaardag van 2022

Mijn verjaardag van 2022

Mijn verjaardag van 2022 was gelukkig heel anders dan die van vorig jaar. Want we konden tenminste weer gewoon normaal leuke dingen doen! En daarom sliep ik dit jaar in Groningen in een hotel op mijn verjaardag. Eigenlijk wilde ik eerst 2 nachtjes in het hotel slapen, maar dat kostte voor 2 personen bijna 300 euro en dat vond ik toch wel iets teveel van het goede. En daarom werd het uiteindelijk dus gewoon 1 nachtje.

Leestip: Slechte geldadviezen!

Op zaterdag 15 oktober ontving ik mijn oma en moeder bij mij thuis om mijn verjaardag te vieren. We aten gezellig een gebakje en kletsten wat. De kaarten die ik kreeg zette ik alvast gezellig op mijn dressoir neer. Daarna ging ik er dus vandoor, om naar het evenement te gaan waar een aantal leden van mijn zanggroep aan mee deden. Dat was echt super leuk, de sfeer was echt super gezellig en we hebben lekker vanuit de zaal mee zitten zingen. Heerlijk! Deze dag kostte mij; 52,25 euro

Maandag 17 oktober had ik bedacht om in de ochtend lekker te gaan zwemmen en om daarna door te gaan naar Weesp. Dat liep dus net even iets anders, het zwemmen ging niet door, maar Weesp wel. Daar hebben we uiteindelijk geluncht en ook hebben we daar nog even rondgelopen in het centrum, want dat is dan weer gewoon even een leuk dagje uit. Omdat bijna alles dicht was, waren we natuurlijk vrij snel klaar met rondlopen en zijn we daarna richting de Bataviastad outlet in Lelystad gegaan. Want ik wilde naar een Desigual winkel en die zit in Lelystad of Amsterdam.

Omdat Amsterdam zo druk is en rot met parkeren kozen we voor Lelystad. Ik zoek namelijk een nieuwe winterjas omdat mijn oude niet meer past. Helaas hadden ze bijna geen winterjassen hangen in deze winkel. In een andere winkel zag ik wel een mooie jas in de etalage, maar deze kostte bijna 300 euro, dus liepen we maar snel door. Deze dag kostte mij; 36,95 euro

Daarna was ik dus op mijn verjaardag zelf lekker een dagje in Groningen. In Groningen betaalde ik alleen het hotel, dat kostte mij 157 euro. Vervolgens plakte ik daar nog een leuk dagje aan vast op woensdag 19 oktober. Want toen ging ik naar het Speelgoedmuseum in Terschuur. Uiteindelijk sloot ik de dag af in Terschuur, want vlakbij het speelgoedmuseum zat een pannenkoekenboerderij. Dat leek mij wel een leuke afsluiter van de week. In totaal betaalde ik; 81,90 euro op deze dag. De toegang voor het museum betaalde ieder voor zich, en de lunch betaalde mijn moeder.

Eigenlijk zouden we die avond eerst een extra repetitie gehad hebben met onze zanggroep, maar uiteindelijk werd dit verschoven en was het deze week herfstvakantie. Ze trokken de herfstvakantie een week naar voren jammer genoeg (voor mij). Als nog wilde ik graag samen met wat mensen van mijn zanggroep mijn verjaardag vieren, dus vroeg ik ze mee naar de pannenkoekenboerderij. Uiteindelijk ging er maar 1 persoon mee en waren we dus met zijn 3en. Het was super gezellig!! Ik heb echt een hele leuke gezellige avond gehad, dus mijn verjaardagsweek, zoals ik het was gaan noemen, was zeker geslaagd!

Van iedereen die op mijn verjaardag geweest is ontving ik in totaal 110 euro. Verder kreeg ik diverse leuke verjaardagskaarten en een bos bloemen van degene die mee was naar Terschuur. Daarnaast ontving ik via de post ook nog een bol.com cadeaukaart van iemand die mee gewild had pannenkoeken eten, maar die op vakantie was. Dit kwam via Greetz. Super lief!

Leestip: Mijn verjaardag in 2021!

Ben jij weleens in het speelgoedmuseum in Terschuur geweest?

Dit artikel bevat affiliate links. Indien je iets koopt via een link, krijg ik hier een vergoeding voor. Jij betaald gewoon de normale prijs. Mocht je iets kopen via een van mijn links; heel erg bedankt! Zo kan ik voor jullie blijven bloggen.

Mijn verjaardag van 2022