Belastingteruggave 2021 bekend

Belastingteruggave 2021 bekend

4 maart 2021 14 Door Marìs

Vandaag deel ik met jullie mijn artikel; Belastingteruggave 2021 bekend. Het is weer begin maart en natuurlijk vul ik zodra het mogelijk is mijn belastingformulier in.

Belastingteruggave 2021 bekend

Belastingteruggave 2021 bekend

Inmiddels is mijn belastingteruggave 2021 bekend en daarom deel ik die vandaag met jullie. Ik ben van nature heel nieuwsgierig aangelegd. En dat is dan ook precies de reden waarom ik me in januari al verheug op begin maart, hét moment dat je je belastingformulier kunt insturen en dús ook weet hoeveel geld je terug krijgt.

Leestip: Spaarcategorie!

Omdat ik zo nieuwsgierig ben en gewoon altijd zo snel mogelijk wil weten waar ik aan toe ben, probeer ik altijd meteen zodra het kan het belastingformulier in te vullen. Natuurlijk was er ook dit jaar weer een storing op 1 maart. Maar op een gegeven moment lukte het mij toch om binnen te komen. Dus ik begon heel enthousiast met invullen.

Op een gegeven moment werd ik eruit geknald en moest ik weer opnieuw inloggen. Mijn inkomsten uit overig werk, waren toen niet opgeslagen, dus die moesten opnieuw worden ingevuld. Toen ik uiteindelijk klaar was met invullen en de berekening gemaakt moest worden kreeg ik foutmelding nummer 2. De berekening kon niet worden gemaakt. Ik kon ook niet meer terug in het formulier, want ook dat werkte niet. Wéér uitloggen dan maar.

Toen ik de derde keer ingelogd was lukte het eindelijk om het eindresultaat te zien! Ik heb bij de post vorig jaar voor het eerst meer dan 10.000 euro verdient over het gehele jaar. En dus moest er meer loonheffing betaald worden. Nu wordt dat natuurlijk al wel ingehouden, maar ik hoopte een heel mooi bedrag terug te krijgen.

Geld terug krijgen is gelukkig ook nog steeds het resultaat en wel het grote bedrag van 34 hele euro’s! In eerste instantie was ik best wel teleurgesteld dat het zo weinig is, maar nu kan ik er wel om lachen. Ik krijg tenminste geld terug, dat had ook anders kunnen zijn. Dus het is goed zo. Volgend jaar op naar meer geld terug!

Ik heb in 2020 namelijk heel lang 5 dagen gewerkt (in plaats van 4 dagen). Ook liet ik altijd mijn overuren uitbetalen. En momenteel zijn de meeruren omgezet naar meeruren in vrije tijd. De eerste 2.25 uur heb ik al opgebouwd. Dus op naar nog veel meer vrije uren! Zodat ik in die vrije uren dan weer vanuit huis geld kan verdienen.

Leestip: Financieel puzzelen en vooruit denken!

Hoeveel krijgen jullie terug? Of moeten jullie juist betalen? Zo ja; hoeveel? En wat gaan jullie ermee doen? Dat van mij gaat in zijn geheel naar de ‘Aankopen’ spaarrekening.

Belastingteruggave 2021 bekend