Ik heb een nieuw huis!

Ik heb een nieuw huis! Het wonder is dan eindelijk gebeurt. Ik heb eindelijk een nieuw huis gevonden! Het is toch nog gelukt.

Ik heb een nieuw huis!

Ik heb een nieuw huis! Na een lange, gekke en lastige zoektocht is het dan toch eindelijk gelukt om een nieuw huis te vinden! De eerste waar we een bod op deden werd niks, die was ik zo weer vergeten en ik zocht weer verder.

Leestip: 4e bezichtiging en bod gedaan!

Het tweede rijtjeshuis waar we een bod op deden, een heel mooi en ruim klushuis die er nu niet uit zag, daar werden we overboden.
Maar binnen een week nadat we te horen kregen dat wij het niet geworden waren nam onze aankoopmakelaar contact met ons op. De mensen die het klushuis gekregen hadden, hadden zich terug getrokken en de verkopend makelaar had gevraagd of ons bod nog steeds geldig was! Daarop zeiden wij natuurlijk direct ja, want dit klushuis wilden we heel graag hebben!

Na wat onderhandelingen over en weer en wat langs elkaar heen bellen kregen we te horen dat dit nu ons nieuwe huis is!! Ik ben echt zĆ³ onwijs blij dat we toch nog dit mooie huis hebben kunnen bemachtigen. Dan kunnen we daar nu gewoon lekker een heel mooi plekje van gaan maken voor mij. Ik kan niet wachten om te beginnen met slopen! En opbouwen natuurlijk!

Op dit moment is het natuurlijk wel nog gewoon gekocht onder voorbehoud van de financiering. Maar die komt sowieso rond. De verdere afhandelingen moeten nog plaats vinden. Ook moeten wij nog overleggen wanneer wij de sleutel krijgen, het voorlopige koopcontract tekenen en natuurlijk moet ons appartement nog even verkocht worden, maar dat is inmiddels ook allemaal al op gang gekomen. Dus ik ga ervan uit dat we binnenkort nog meer goed nieuws te horen krijgen!

Leestip: Gelijk een huis voor de lange termijn!

Ons winnende bod was 20.150 euro boven de vraagprijs. We hadden namelijk als tip van de bank meegekregen ‘bied een gek bedrag, want iedereen bied een rond bedrag’. Als jullie ook in de huidige huizenmarkt een nieuwe woning gekocht hebben, hoeveel was jullie winnende bod dan boven de vraagprijs?

21 thoughts on “Ik heb een nieuw huis!”

  1. Mooi bedrag ook! Grappig om te horen dat er meer mensen dus rare bedragen bieden! Ik had het nog niet eerder gehoord. 100 euro maakt ook idd niet veel uit.

 1. Gefeliciteerd! Fijn dat het goedgekomen is. Moest je de prijs nog hoger maken of bleef je bod staan?

  Wij hebben alleen flink onder de vraagprijs verkocht. Maar dat was in de diepe crisis, dus niet verwonderlijk. We hebben toen ook ruim onder de vraagprijs kunnen kopen, dus kwam goed uit. šŸ™‚

  1. Dankje! Ik ben ook nog steeds super blij!! En erg opgelucht. Nee het bod bleef staan, was gewoon goed zoals het was gelukkig! Dat is dan idd niet gek nee. Ja gelukkig is dat dan ook weer een voordeel dat dat toen nog kon. Ook fijn voor de maandlasten!

  1. Dankje! Ja ik ben ook echt HEEL erg blij en opgelucht idd! Ik heb er al helemaal zin in om aan de slag te gaan, maar eerst nog even geduldig wachten tot onze verkoop rond is, dan is de financiering voor het nieuwe huis rond en kunnen we erin!

  1. Aha dan hadden jullie gewoon een vraagprijs zeker? Hier is echt alles ‘bieden vanaf’, dus eronder gaan zitten dan wordt je gewoon direct afgewezen. Wel fijn dat jullie het huis voor goedkoper konden krijgen, alle beetjes minder helpen ook!

 2. Dankje! Als je al 2,5, inmiddels bijna 3 jaar heel graag wil verhuizen en steeds niet kunt op financieel gebied, dan is het wel echt een EINDELIJK dat het nu gelukt is! Vanaf september zijn we actief bezig gegaan met informeren bij de bank en rondkijken maar eind vorig jaar kwam er bijna niks online. Dus de zoektocht duurt al wel langer dan dat ik erover schrijf hier. Maar ja je hebt idd mensen al jaren op zoek zijn, maar die kunnen vaak Ć³f geen beslissing nemen, of ze worden het niet eens, of ze hebben gewoon te hoge eisen voor hun budget. Het hangt van zoveel factoren af hoe snel je zoektocht gaat. Maar ik ben er idd ook echt Ć©norm blij mee, heb echt staan springen in huis!

  Wat een geluk ook voor jullie! En groot gelijk dat jullie toen ook een lager bod gedaan hebben, heeft weer mooi wat geld gescheeld!

  1. Ja idiote markt! Nu woon ik ook in de randstad, geen idee of jij daar ook woont of daarbuiten, maar wellicht verklaart dat het verschil. Wauw kijk dat is nog eens een leuk bedrag! Blij met je nieuwe huis?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *