Ik heb een nieuw huis!

27 maart 2019 23 Door Marìs

Ik heb een nieuw huis! Het wonder is dan eindelijk gebeurt. Ik heb eindelijk een nieuw huis gevonden! Het is toch nog gelukt.

Ik heb een nieuw huis!

Ik heb een nieuw huis! Na een lange, gekke en lastige zoektocht is het dan toch eindelijk gelukt om een nieuw huis te vinden! De eerste waar we een bod op deden werd niks, die was ik zo weer vergeten en ik zocht weer verder.

Leestip: 4e bezichtiging en bod gedaan!

Het tweede rijtjeshuis waar we een bod op deden, een heel mooi en ruim klushuis die er nu niet uit zag, daar werden we overboden.
Maar binnen een week nadat we te horen kregen dat wij het niet geworden waren nam onze aankoopmakelaar contact met ons op. De mensen die het klushuis gekregen hadden, hadden zich terug getrokken en de verkopend makelaar had gevraagd of ons bod nog steeds geldig was! Daarop zeiden wij natuurlijk direct ja, want dit klushuis wilden we heel graag hebben!

Na wat onderhandelingen over en weer en wat langs elkaar heen bellen kregen we te horen dat dit nu ons nieuwe huis is!! Ik ben echt zó onwijs blij dat we toch nog dit mooie huis hebben kunnen bemachtigen. Dan kunnen we daar nu gewoon lekker een heel mooi plekje van gaan maken voor mij. Ik kan niet wachten om te beginnen met slopen! En opbouwen natuurlijk!

Op dit moment is het natuurlijk wel nog gewoon gekocht onder voorbehoud van de financiering. Maar die komt sowieso rond. De verdere afhandelingen moeten nog plaats vinden. Ook moeten wij nog overleggen wanneer wij de sleutel krijgen, het voorlopige koopcontract tekenen en natuurlijk moet ons appartement nog even verkocht worden, maar dat is inmiddels ook allemaal al op gang gekomen. Dus ik ga ervan uit dat we binnenkort nog meer goed nieuws te horen krijgen!

Leestip: Gelijk een huis voor de lange termijn!

Ons winnende bod was 20.150 euro boven de vraagprijs. We hadden namelijk als tip van de bank meegekregen ‘bied een gek bedrag, want iedereen bied een rond bedrag’. Als jullie ook in de huidige huizenmarkt een nieuwe woning gekocht hebben, hoeveel was jullie winnende bod dan boven de vraagprijs?